modni pogodak

Ovakav stajling od nje nismo očekivali, ali je potpuno oduševila: Kate Middleton ima odlično ljubičasto odijelo kao stvoreno za jesenske dane

30.09.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea posljednjih dana oduševljava sjajnim stajlinzima. Zlatnu haljinu s potpisom dizajnerice Jenny Packham dugo ćemo još pamtiti, a sada je pokazala sjajan dnevni stajling

Modni stručnjaci preporučuju snažne i odvažne boje za prohladne i pomalo tmurne jesenske dane, a Kate Middleton ima stajling koji može poslužiti kako odlična inspiracija.

Prilikom obilaska zoološkog vrta Magee Campusa u sklopu Sveučilišta Ulster zajedno sa suprugom Williamom, vojvotkinja od Cambridgea još jednom je oduševila svojom vedrom i veselom osobnošću. Tijekom posjete čak je u ruci držala i pomazila tarantulu koja nosi ime Charlotte, poput njezine kćeri, ali i zmiju te je komentirala kako je njezin sin George biti silno uzrujan što i on nije imao priliku dragati zmiju.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim, ono što što nikome nije moglo promaknuti bio je Katein sjajni staling koji je uključivao elegantno, no istovremeno i vrlo casual odijelo upečatljive ljubičaste boje. Dizajn hlača klasičnog kroja i visokog struka i odgovarajućeg saka dvorednog kopčanja potpisuje Kateina omiljena dizajnerica, Emilia Wickstead. Stajling je bio odlično zaokružen tamnim detaljima koje je vojvotkinja već nekoliko puta nosila – Emmy London tamnoljubičastim salonkama, Liv Thurlwell naušnicama te malom Jaeger London torbicom.

I dok Kate za javna pojavljivanja najčešće odabire midi haljine i krojeve koji naglašavaju struk i vitku liniju, ovo izdanje bilo je pravo osvježenje. Moramo priznati, moderni, poslovi look doista joj odlično pristaje.