'PARISIENS IN PARIS'

Ovaj profil na Instagramu postao je viralni hit: Evo kako se zapravo odijevaju Parižanke

12.01.2022 u 21:17

Bionic
Reading

Daleko od klišeja na koje smo navikli, instagramski profil Parisiens in Paris svakodnevno bilježi autentičan stil stanovnika francuske prijestolnice mode – običnih ljudi koji se susreću na ulicama i pritom inspiriraju svojim odjevnim kombinacijama

Unazad nekoliko godina koncept street stylea u svjetskim prijestolnicama mode značajno se promijenio. Danas su velike modne influencerice, koje su se donedavno mučile s dolaskom do ulaznica za modne revije, itekako poznate u industriji koja ih odijeva i dodjeljuje im mjesta u prvim redovima svojih modnih pista. U tom slučaju postavlja se pitanje iskrenosti jer se u većini slučajeva iza njihovih stajlinga krije marketinška strategija brendova.

Koliko je navedena praksa brendova u stanju uništiti uličnu modu kakvu poznajemo, pitanje je koje se prirodno nameće u svjetskim prijestolnicama mode kao što je Pariz, a postavila si ga je i osnivačica hit profila na Instagramu - Parisiens in Paris.

Ovaj profil, čija brojka pratitelja raste iz dana u dan, otkriva kako se odijevaju obični smrtnici u francuskoj prijestolnici mode.

'Na tjednima mode stalno sam viđala savršeno odjevene djevojke od glave do pete, s dizajnerskim odjećom i besprijekornim frizurama. S druge strane svaki dan na ulicama Pariza, vozeći se u metrou ili šećući parkovima, susrećem nepoznate ljude koji me svojim stilom odijevanja inspiriraju više od tih pažljivo dotjeranih djevojaka. Ovim profilom htjela sam odati počast ljudima kojima moda nije nužno profesija i otkriti svijetu istinski pariški stil', riječi su osnivačice hit instagramskog profila.

ZBOGOM SIVILU

Važno je istaknuti se: Zagrepčanke privlačile poglede u efektnim modelima kaputa

Pogledaj galeriju