PILAR DE ARCE

Ovaj modni detalj, koji svi imamo u garderobi, dat će posve novo ruho svakoj kombinaciji, a zgodna brineta isfurala ga je bolje od ikog

23.11.2021 u 14:40

Bionic
Reading

Ako netko zna s lakoćom složiti fantastične stajlinge za koje dobiva samo komplimente, onda je to neponovljiva španjolska pedeset plus influncerica Pilar De Arce

Poznate plus age fashionistice najbolji su dokaz kako se modni stil godinama samo dodatno brusi i nadograđuje.

Baš poput mnogih poznatih trendeseterica, španjolska modna ikona Pilar De Arce pametno kombinira skupocjene komade s onima svima dostupnim brendova pa stoga nimalo ne čudi kako se njezina vojska obožavatelja svakim danim povećava.

Vitka brineta s diplomom umjetnosti, uvijek nas iznova iznenadi fantastičnim kombinacijama za koje nije nužno potrošiti cijelo bogatstvo.

Markantna Španjolka među najomiljenijim je plus age influencericama pa nitko nije iznenađen time što joj broj pratitelja stalno raste, a najnovijim je stajlingom pokazala i kako uz pomoć samo jednog detalja možemo i najdosadniji look učiniti posebnim i intrigantnim.

  • +4
Bomber jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Šalovi i marame omiljen su modni dodatak za mnoge trendeseterice pa nećete pogriješiti ako ga i ove jeseni iskoristite kao poželjan accessoire koji će dati posebnu notu svakom outfitu.

Pilar De Arce dobro zna kolika je moć modnih detalja pa je svilenim efektnim šalom s resicama u vedrim tonovima razigrala svoj dnevni look.

Narančasta prošivena jakna bomber stila, crne hlače klasičnog stila i gležnjače odlično je nadogradila uz pomoć ovog detalja koji svi imamo u garderobi.

Dakako, kao i uvijek, komplimenti nisu izostali: 'Divna', 'Odlična ideja', 'Dobra kombinacija'.