FASHION GURU

Ovaj je put u kabare/karaoke showu sve bilo umjereno: Narančasta haljina bila je najbolja kiklja u ovoj sezoni, a Celzijuski čak i 'bunny' rep na glavi dobro stoji

  • 02.11.2020 u 14:24

  • Bionic
    Reading

    Narančasti stajling Nives Celzijus u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' nikako nije mogao proći nezamijećeno, a zaokupio je pozornost i našeg modnog kritičara Fashion Gurua

    Za nevjerovati, ali ovaj put je u kabare/karaoke showu, ipak nekako sve bilo umjereno. Barem što se tiče Maje koja je barem jednom u ovoj sezoni nosila nešto u što možeš pogledati, a da te ne zaboli glava.

    Osim nje tu je bila i Celzijuska. Njezina narančasta haljina bila je definitivno najbolja kiklja u ovoj sezoni, a rekao bih i u prijašnjima, čak joj i bunny rep na glavi dobro stoji.

    Osim toga, Nives je imala i make up za pohvaliti - sve u svemu, dobro je to izgledalo na njoj.

    Ali da, nažalost to se ne može reći za ostatak žirija kao naprimjer ta frizura kod Navojca koja je bila na granici da je se ne proglasi dijelom kostimografije. No ako je to bio cilj onda je bilo nedovoljno karirano.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.