BOJE PODIŽU RASPOLOŽENJE

Ovaj efektan trik za upečatljive proljetne stajlinge zbilja vrijedi isprobati

14.03.2022 u 18:08

Bionic
Reading

Iako je neko vrijeme nismo viđali u javnosti, omiljena američka glumica Renée Zellweger na veliko se veselje svojih brojnih fanova, vratila u velikom stilu u novoj seriji 'Thing About Pam' koju je nedavno promovirala

Postoje mnoge dokazane teorije o utjecaju boja na raspoloženje, pa zašto ne biste ovoga proljeća isprobali i neke tonove kojima dosad niste bili skloni?

Ove je sezone naglasak na veselim nijansama i tonovima, pa ako vam se sviđa ovakav način kombiniranja boja, a niste dovoljno odvažni ga u potpunosti primijeniti, možda vas nadahne slavna glumica koje se mnogi sjećaju i po ulozi u legendarnom filmu 'Dnevnik Bridget Jones'.

  • +5
Renée Zellweger Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Modni znalci već su skovali i termin pod nazivom 'dopaminsko odijevanje', što podrazumijeva modne kombinacije u bojama koje automatski podižu raspoloženje, a takav je stil, sudeći po svemu, osvojio i Renée Zellwege.

statement IZGLEDa

Ova jakna postala je modnim klasikom, a evo kako se danas nosi na zagrebačkoj špici

Pogledaj galeriju

Plavokosa zvijezda poznata je po svojem profinjenom stilu i briljantnim modnim rješenjima kad se radi o izdanjima na crvenom tepihu, ali i dnevnim stajlinzima.

Renée je tako prilikom dolaska u emisiju NBC-a 'Today Show' pokazala kako se može unijeti malo vedrine u look uz pomoć nekoliko ključnih komada.

Uvijek sjajno odjevena glumica tako je s puno stila iskombinirala tamnoplavi kaput i džemper s potpisom Max Mare s narančastim hlačama i stiletticama što u konačnici rezultira chic modnom kombinacijom i upečatljivim color block stajlingom.

Spoj tamnoplave i narančaste na prvi se pogled čini nespretnim no stajling glumice je doista vrlo efektan i cool.

Pa ako želite unijeti malo boje u svoja proljetna izdanja, neka vas nadahne look Renée Zellweger kojim je uspješno dokazala da samo malo boje čini itekako vidljivu razliku