I U HRVATSKOJ!

Ova karta otkriva veličine penisa diljem svijeta

20.09.2013 u 11:41

Bionic
Reading

Hrvatska je, prema karti, u zlatnoj sredini jer je označena žutom bojom. Naime, prosječan penis u Hrvatskoj ima 14,77 centimetara

Tko zna, možda ćete svoj idući put planirati uz pomoć neobične karte koja je zarobila pozornost svijeta. Riječ je o uobičajenoj karti svijeta, ali s neuobičajenom tematikom. Naime, karta služi kako bi vam otkrila u kojoj zemlji žive muškarci s malim penisima, a u kojoj s velikima.

Informativna karta svjetlo dana ugledala je na popularnoj društvenoj mreži Twitter, i to na profilu pod nazivom @onionslayer. Zanimljivo je da otkriva veličinu penisa u gotovo svakoj zemlji na svijetu, a svaka nacija obilježena je određenom bojom, ovisno o broju centimetara penisa.

Zemlje u kojoj muškarci imaju najveće penise označene su tamno zelenom bojom, a one u kojima su najmanji penisi s crvenom bojom. Prema mapi, muškarci s najvećim penisima žive u Južnoj Americi, a s najmanjima u Aziji, točnije, u Kini i Indiji.

Hrvatska je, prema karti, u zlatnoj sredini jer je označena žutom bojom. Naime, prosječan penis u Hrvatskoj ima 14,77 centimetara. Želite istražiti i ostale zemlje? Pogledajte mapu detaljnije.