ZAGREBAČKI VELESAJAM

Otvoren sajam Dani ljepote

01.03.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Trodnevni međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone Dani ljepote održava se na Zagrebačkom velesajmu do 3. ožujka

Sajam je otvorila Jelena Pavičić Vukičević, zamjenica gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

'Na Danima ljepote izlaže 140 izlagača iz 15 zemalja svijeta, što je povećanje u odnosu na prošlu godinu, a to znači da sajam ima opravdanje i budućnost', istakla je Pavičić Vukičević.

Tijekom sajma bit će održani brojni edukativni seminari, natjecanja frizera i kozmetičara, demonstracije, a po prvi put i natjecanje u nadogradnji trepavica.

Od stručnih predavanja izdvajaju se ona o novim metodama manikure i pedikure bez namakanja i oštrog skalpela, apiaroma terapiji i mezoterapiji bez igala, što je novost u nekirurškom načinu pomlađivanja. Bit će održana i mala škola šminkanja uz korištenje mineralne kozmetike svjetskih brendova Youngblood, GloMinerals i Niels Jord.

'Na sajmu je primjetno da se sve više okrećemo prirodnim preparatima, što je trend u svijetu, a kako vidim, i kod nas. Posebno me raduje to da je među posjetiteljima velik broj mladih koji ovdje, na jednom mjestu, mogu pratiti sve najnovije trendove u kozmetici i frizerstvu', rekla je Jelena Pavičić Vukičević.

Tijekom sajma gotovo svi izlagači daju obilne sajamske popuste za svoje proizvode bez obzira radi li se o preparatima ili opremi za salone.