SADA KONAČNO ZNAMO

Otkrivena tajna genijalnog izgleda Jennifer Lopez: Unosi 1400 kalorija dnevno, rijetko kad se izlaže suncu i svako jutro započinje vježbanjem

13.01.2021 u 21:21

Bionic
Reading

Nakon što su internet gotovo srušile fotografije Jennifer Lopez u kupaćem kostimu, mnogi se ne prestaju pitati kako lijepoj pjevačici polazi od ruke izgledati tako dobro. Njezina tajna mladolikog izgleda i besprijekorne linije konačno je otkrivena

Nedavni odmor Jennifer Lopez na Karibima ostavio je njezine fanove širom svijeta u deliriju, nakon što je pop diva objavila fotografije svoje besprijekorne figure u kupaćem kostimu. Svi se pitaju kako slavnoj ljepotici u 52. godini uspjeva održati svoje tijelo tako zategnutim. Svaki centimetar njenog tijela savršeno odgovara standardima ljepote, a glumica se može pohvaliti i bujnim oblinama, prekrasnim tenom i istesanim trbušnjacima.

'Jenny From The Block' dokaz je toga da žena u pedesetima može izgledati kao da joj je 20, ali uz puno truda i rada. Tajna njezina senzacionalnog izgleda krije se u kombinaciji dobro raspoređenih obraka ograničenog kalorijskog unosa, puno kvalitetnog sna i napornih treninga koje za slavnu pjevačicu organizira njujorški trener David Kirsch i losanđeleska trenerica Tracy Anderson.

J.Lo svakodnevno unosi otprilike 1400 kalorija dnevno, redovito provodi vegansku detoksikaciju, izbjegava kofein i alkohol u širokom luku, pije litre vode i izbjegava sunce.

Tjelovježba

'Vježbanje je ključ moje sreće' - J.Lo

Na svom Instagram profilu Jennifer često dijeli zapanjujuće slike i videozapise svog napornog režima vježbanja. Također često posjećuje teretanu sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, bivšim profesionalnom igračem bejzbola. J.Lo kombinira metode vježbanja svojih trenera Tracy i Davida te uvijek iznova pronalazi nove i svježe načine da ostane u formi.

Ples je još jedan način na koji Jennifer ostaje u tako fenomenalnoj formi. 2016. godine rekla je za časopis Hello! kako je sto posto uvjerena da je vježbanje dio onoga što je čini toliko sretnom. 'Ples je uvijek bio ogroman dio mog života i odvajanje vremena za pokretanje tijela i za nešto što je toliko dobro za mene ključno je za moju sreću', rekla je pop diva.

'Ne volim to odrađivati kasnije, teže je doći tamo kad već imam svoj raspored... Vježbam tri ili četiri puta tjedno... Kad sam u New Yorku, vježbam s Davidom Kirschom - on je nevjerojatan trener. Kad sam u LA-u, radim s Tracy Anderson. Sviđa mi se ravnoteža koju mi ​​oboje daju. Imaju dva potpuno različita pristupa. Volim kombinaciju oba treninga', rekla je jednom prilikom za US Weekly.

'Kad god radim s Jennifer, uvijek radimo cijelo tijelo. Voli treninge visokog intenziteta i održavanje raznolikosti. Sve je u oblikovanju tijela i oblina koje joj je Bog podario... Radimo puno kružnih treninga i puno složenih pokreta, poput križnih iskoraka i čučnjeva s jednom nogom. Radimo i puno burpeeja te kickboks', izjavio je David Kirsch.

Također je otkrio je da Jennifer najviše voli raditi vježbe za trbušnjake koje uključuju upotrebu lopte za održavanje ravnoteže.

Prehrana

'Do ručka umirem od gladi' - J.Lo

Jennifer nije samo posvećena vježbanju, već i prehrani. Pjevačica se drži one poznate izreke da se 'trbušnjaci tešu u kuhinji'. Brojni uvidi u njezine obroke pokazatelj su koliko truda Jennifer ulaže u svoju prehranu. Trenerica Tracy Anderson na svojoj je web stranici u 2018. godini dala detalje o prehrani slavne pop dive.

'Hrani se vrlo čisto jer joj je potrebno jako dobro gorivo za sve treninge koje odrađuje. Sve što jede je organsko i svi obroci su dobro promišljeni, izbalansirani i imaju visok udio kvalitetnih proteina, dakle vrlo su hranjivi i sve namirnice su sježe', rekla je Anderson.

Doručak

U intervjuu za US Weekly 2016. godine J.Lo je otkrila da njezin doručak sadrži 90-kalorijsku čokoladnu kremu Body Lab koju obično miješa s mlijekom ili vodom od kvinoje, a otkrila je i kako je kofein u njenoj kuhinji strogo zabranjen.

Ručak

Priznala je da zbog skromnog doručka često brzo ogladni u toku dana. 'Do ručka umirem od gladi', rekla je.

U siječnju 2019. Jennifer i Alex podvrgnuli su se desetodnevnoj detoksikacijskoj dijeti. Iz prehrane su izbacili šećer i ugljikohidrate, a sve kako bi se pjevačica mogla spremiti za ulogu u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta' u kojem glumi striptizetu. Tijekom detoksikacije su obično jeli zdrave salate.

Sa časopisom People J.Lo je podijelila i jedan od svojih omiljenih recepata za salatu koja sadrži kelj, prepržene sjemenke bundeve, izmrvljeni queso, ljutiku i malo maslinovog ulja.

Veganska prehrana je pomogla Jennifer da smršavi nakon poroda. 2014. je rekla za Extru: 'Bit ću iskrena s vama, budući da sam rodila djecu prije otprilike šest godina, mučila sam se s onih tvrdoglavih osam do deset kilograma'.

Večera

U dnevniku hrane snimljenom za People, Jennifer je otkrila da će se njezina večera sastojati od 'jednih pilećih prsa na žaru, bez kože, 1/2 šalice pirjanih prokulica i 1/2 šalice pečenog jama s morskom soli'.

Dijetičarka Keri Glassman prokomentirala je kako je večera slavne pjevačice izvrstan obrok, a jedina zamjerka bila je da bi ona na njenom mjestu dodala više masti, poput malo maslaca.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Veganstvo

Njezin trener Dodd Romero otkrio je da je J.Lo tada u svoju prehranu dodala pileća prsa, govedinu hranjenu travom, losos i brancin, kako bi povećala unos proteina i time duže zadržala osjećaj sitosti.

Govoreći o prehrani svoje obitelji J.Lo je za Harper’s Bazaar rekla: 'Jedemo puno zelenog povrća, šparoga, prokulica, brokule i kelja. Volim kuhati puno stvari, volim kuhati portorikansku hranu jer sam na tome odrasla... Kad sam se tek preselila u L.A., nazvala sam kući i rekla mami: 'Nedostaje mi tvoje kuhanje'. Zamolila sam je da mi pokaže kako priprema recepte, pa me naučila preko telefona.'

Grickalice

Jennifer je otkrila kako nikada nije gladna tijekom dana jer uz sebe uvijek ima zdrave grickalice. 'Uz sebe uvijek imam voće i povrće kako bih imala nešto za prigristi između glavnih obroka', rekla je.

Priznala je i kako ponekad i ona, baš kao i svi, uprska i pojede nešto što vjerojatno ne bi trebala. 'Sve je to za ljude... Mislim da se ne biste trebali lupati po glavi ako pogriješite i pojedete malo čipsa... Svako toliko poželim neki kolačić, komad kolača ili prženu piletinu', priznala je.

Voda

Hidratacija iznutra je također ključna u održavanju zdravog organizma i ubrzavanju metabolizma.

'Unošenjem velike količine vode u tijelo, posebno prije treninga, može vam pomoći da budete eksplozivniji i izvučete maksimum iz svog treninga. Obavezno pijem puno vode...', napomenula je Jennifer.

San

'Ako po noći ne spavam 8 sati, poludim' - J.Lo

Jennifer je san jednom prilikom opisala kao svoje 'oružje' borbi protiv starenja. Govoreći o tome kako je spavanje održava mladom, rekla je: 'Volim dobrih devet ili 10 sati, ali nikad to ne mogu dobiti. Dakle, sedam ili osam je obavezno. U suprutnom se jednostavno ne osjećam dobro. Počinjem luditi, emocionalna sam i stalno se osjećam umorno.'

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Alkohol, cigare i kofein uništavaju kožu' - J.Lo

J.Lo također na društvenim mrežama pokazuje svoju nevjerojatno mladoliku kožu. Osim što redovito vodi računa o koži pomoću hidratantnih preparata protiv starenja sa zaštitnim faktorom, svoje lice uvijek obavezno opere nakon treninga. Rijetko kad se izlaže direktnom suncu, a sunčanje izbjegava u širokom luku. Tijekom boravka na plaži uvijek sa sobom ponese hrpu krema za sunčanje. Pjevačica je također otkrila kako ne pije alkohol i kavu koji također uništavaju kožu i uzrokuju prerano starenje kože.

Ono što nikad ne radi je odlazak na spavanje bez da je prethodno skinula šminku. Ovo je jako važno želite li imati lijepu i mladu kožu poput J.Lo.

'Nikad ne idem u krevet bez da skinem šminku. Također obavezno nanesem noćnu kremu za hidrataciju kože', rekla je Jennifer.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia