NAGRADNJAČA

Osvojite Intenzivni konverzacijski tečaj engleskog jezika

23.06.2015 u 11:19

Bionic
Reading

Brzi tečaj engleskog jezika po Callan metodi predstavlja svojevrsnu revoluciju u učenju jezika. Potiče iz Velike Britanije, a glasine objašnjavaju da je baš nakon Drugog Svjetskog Rata brzi tečaj engleskog i sama Callan metoda patentirana i osmišljena od strane tajnog KGB postrojenja u svrhu boljeg i učinkovitijeg špijuniranja. Brzi tečaj engleskog danas poprima posve drugačiji značaj.

Izuzetno je važno napomenuti da brzi tečaj engleskog ne bi imao razinu kvalitete i uspješnosti da svi teacheri nisu izvorni govornici, educirani za rad s odraslima putem brze, Callan metode. Oponašanje raznih naglasaka i nemogućnost komunikacije na hrvatskom jeziku osnova su dobrog učenja, a također, brzi tečaj engleskog jezika potpuno je strukturiran, dakle, nema nepotrebnog čavrljanja.

Kada pohađate brzi tečaj engleskog jezika, sami se odlučujete za intenzivni tečaj na kojem ćete se u 36 sati nastave u potpunosti posvetiti učenju engleskog jezika i radu na svojim konverzacijskim vještinama. Učenje engleskog jezika zahtjeva posvećenost kao i svaki drugi zadatak u životu.

Ako se odlučite da želite usavršiti svoj engleski, intenzivni ljetni tečaj u trajanju od 29.6. do 24.7. jedna je od opcija u našoj školi engleskog u Zagrebu i Splitu. Ako ste početnik, na našem tečaju engleski za početnike tijekom 36 sati nastave možete završiti dva stupnja engleskog jezika – A1.1. i A1.2. Na ta dva stupnja savladat ćete osnovni vokabular i gramatiku koji obuhvaćaju: abecedu, brojeve, much/many, present simple i present progressive, osobne zamjenice, komparacija pridjeva, jednostavne rečenice i pitanja, 500 novih riječi, vježbe pravilnog izgovora, čitanja i pisanja. Engleski za početnike je tečaj koji omogućuje brzo savladavanje osnova komunikacije i vokabular u opsegu od 500 novih riječi.

Intenzivni tečaj engleskog jezika u trajanju od 36 sati najbolja je opcija za brzo savladavanje vokabulara i gramatike engleskog jezika u kratkom vremenskom roku.

Tportal i Škola stranih jezika Inicijativa poklanja 1x tečaj engleskog jezika u Zagrebu i 1x tečaj engleskog jezika u Splitu.

Dobitnike ćemo objaviti u utorak 23.6.2015.


Nagradna igra je završila a sretni dobitnici su :

Šimun Biloš iz Zagreba i Mila Šimundić iz Splita koji će biti kontaktirani. Čestitamo!