Autentična nota i klasični dizajn

Osvojite Havaianasice iz nove kolekcije Urban Way

31.08.2021 u 16:49

  • +3

Havaianas kolekcija Urban Way

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Autentična nota i klasični dizajn prevladavaju novom Havaianas kolekcijom Urban Way

Tijekom ljeta veliki naglasak stavlja se na udobnost, lagane i prozračne materijale kada je moda u pitanju. Visoke temperature zahtijevaju od nas prilagođavanje modnih kombinacija od glave do pete, a sve s ciljem da bi se osjećali slobodno i samouvjereno u svakoj prilici.

Za moderne muškarce koji su stalno u pokretu brend Havaianas donosi novu kolekciju japanki koja se, bez puno razmišljanja, može prilagoditi svakoj ljetnoj kombinaciji. Već dugi niz godina Havaianas nadopunjuje kolekciju Urban koja je mnogima postala omiljeni izbor. A ove sezone brend ide korak dalje i Urban obitelj nadopunjuje s Urban Way kolekcijom. Urban Way modeli japanki dizajnirani su za muškarce koji vole pratiti posljednje modne trendove te ostati vjerni svojem modnom izričaju čak i kada nose jednostavne i opuštene kombinacije.

Urban Way modeli ističu se po debljim remenčićima u tri boje i laminiranom tkaninom koja pruža sofisticiran osjećaj kože. Smeđa boja koju ove godine često viđamo na popisu trendova, dominira i ovom kolekcijom. Ona budi osjećaj dublje povezanosti s prirodom i upravo zato je odličan dodatak jednostavnoj i opuštenoj ljetnoj kombinaciji.

Za sve koji još nisu sigurni koji model ljetne obuće odabrati, s Urban Way modelom ne može se pogriješiti. Osim što su udobne i jednostavne za iskombinirati za različite prilike poput šetnji uz more ili aktivan dan u gradu, prati ih prepoznatljiva Havaianas kvaliteta. Izrada od otporne i kvalitetne gume čuva nogu od sklizanja, ne upija neugodne mirise i pruža osjećaj ugode tijekom nošenja.

Ove godine trendovi se kreću u smjeru udobnosti i kvalitete. Autentična nota i klasični dizajn ostaju prisutni u novom Urban Way modelu omiljenih Havaianas japanki. A svatko može pronaći model za sebe na službenoj stranici Havaianasa.

Više informacija o proizvodima i cijenama nalazi se na www.havaianas-store.com/en.

Čitateljima tportala darujemo dva para japanki u veličini 43/44, a dobitnici su Izet Ždralović i Dario Bašić.