NAGRADNJAČA

Osvojite čokoladne čestitke

12.09.2013 u 10:19

Bionic
Reading

Vilma Natura Croatica dvoje čitatelje tportala daruje s posebnom edicijom čokoladnih čestitki koje dolaze u tri različita okusa!

Trgovina Natura Croatica otvorena je u siječnju 2005. i tada je bila jedina trgovina u Hrvatskoj koja se bavi maloprodajom i veleprodajom isključivo prirodnih hrvatskih proizvoda. Otvorena je s namjerom da se popularizira prirodni hrvatski proizvod i da mu se na tržištu osigura mjesto koje mu i pripada te da se prava hrvatska delicija ne ograniči na prodaju po sajmovima. Od travnja 2013. Naturu Croaticu preuzima brend Vilma Slastice i spajaju se u VILMA NATURA CROATICA.

Gospođa Vilma, zaljubljenica u slastičarstvo, 1996. godine osniva obrt pod nazivom Pekarnica slastica Vilma, uz podršku svoje uže obitelji i samo jednim zaposlenikom. Tada nije niti sanjala da će 15 godina kasnije, proizvod iz davne povijesti otoka Raba kojeg je oživjela u svojoj radionici – Rabska torta, postati jedna od najtraženijih tradicionalnih poslastica u Hrvatskoj, zaštićena izvornim oznakama i okićena brojnim nagradama i priznanjima.

Više na:

Nagradu su osvojili:

Fabijan Lukin
Dragutin Brdar

Dobitnici će svoje čokolade moći preuzeti u prodavaonici Natura Croatica u Preradovićevoj 8 u Zagrebu, uz predočenje osobne iskaznice. Rok preuzimanja nagradnog paketa je četrnaest dana od završetka nagradne igre.