modni klasik

Osvajaju na prvu i nose se uz sve: Ove su torbice nezamjenjive u ljetnim mjesecima

12.06.2023 u 17:27

Bionic
Reading

Pjevačica Taylor Swift u posljednje vrijeme ne odvaja se od elegantnih smeđih torbica koje možete nositi uz baš sve kombinacije

Slavna pjevačica Taylor Swift prije 15 godina bila je zaslužna za postavljanje modnog trenda: kombinacije country čizama i sunčanih naočala, a od tada nije prestala silaziti s naslovnica magazina, postavši jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice.

Stoga ne čudi to što je veliku pozornost privukla činjenica da se posljednjih dana ne odvaja od smeđih torbica.

  • +3
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Prvo smo je mogli vidjeti u ležernom izdanju kako ulazi u glazbeni studio noseći Todsov smeđi model torbe i trenirku. Potom je pokazala jedne od svojih omiljenijih hlača cvjetnog uzorka s crossbody smeđom torbicom Stelle McCartney, a zatim je kombinirala hlačice s vrlo sličnim modelom Ralpha Laurena.

  • +4
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Potom smo je mogli vidjeti u potpuno bijelom outfitu, a koji je odisao elegancijom i bio savršeno zaokružen pismo-torbicom Mansur Gavriel.

Osim što ih nosi slavna pjevačica, što je samo po sebi dovoljno da bi nešto postalo popularno, smeđe torbice imaju još jedan dobar adut da postanu najnoviji trend. Naime možete ih nositi uz baš sve! Ne postoji boja ili stajling uz koji neće savršeno pristajati, neovisno o nijansi, a odgovarat će i uz sve materijale, od kože preko trapera do ljeti omiljenog lana.

  • +6
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Ipak, ako želite otići korak dalje, birajte nijansu tamne čokolade jer odiše glamurom te je svojevrsna prečica do ekskluzivnog trenda tihog luksuza.