TJEDAN MODE, NEW YORK

Opasno dobri trendovi za zimske dane

11.02.2013 u 14:02

Bionic
Reading

Vikend u sklopu Tjedna mode u New Yorku donio je kojekakva modna uzbuđenja, a za to su zaslužni Donna Karan NY, Derek Lam, Diane Von Furstenberg, Zac Posen, Tommy Hilfiger, Tacoon. Pogledajte kakvi nas trendovi očekuju!

Crvena i zavodljiva ružičasta boja u kombinaciji s crnom obilježili su veći dio kolekcije koju je na njujorškom tjednu mode predstavila modna kuća Donna Karan NY, a sve kroz kratke puf jaknice, sakoe i tunike. Sasvim je sigurno da će duge crvene svilene haljine, s crnim prozirnim umecima s prednje strane, poželjeti svaka dama za najuzbudljivije večeri.

U kolekciji Diane Von Furstenberg za oko su osobito zapinjale male clutch torbice s jedne, i poveće torbe koje se nose u ruci s druge strane. Ono što osobito mami poglede je stapanje šarenih torbi sa šarenim ženskim odijelima, što u prvi mah postavlja upitnike iznad glava svih klasičarki koje vole moćne, jednobojne kožne komade. No sasvim je sigurno da će se mnogi saživjeti s ovom idejom, osobito ako zaživi u lancima ulične mode.

Tommmy Hilfiger
prikazao je kolekciju u improviziranim vojnim barakama kombinirajući klasična engleska odijela s modernim krojevima i smjelim kombinacijama boja i uzoraka. Laserski izrez na kožnim haljinama oborit će svakog muškarca s nogu, a ovo je samo nepobitna potvrda da će nas kožni komadi još dugo golicati.

Pogledajte i što su pokazali Derek Lam, Zac Posen i Tahkoon