A HARRY NEGATIVCEM GODINE

One Direction proglašen najgorim bendom!

28.02.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Iako nižu rekorde prodaje svojih albuma i imaju vojsku fanova, na dodjelama godišnjih nagrada slavnog glazbenog magazina NME ovi mlađahni momci nisu se baš proslavili

Teen miljenici One Direction dobili su nagradu kao najgori bend, a njihov najistaknutiji član, fatalni Harry Styles, proglašen je negativcem godine. 1D su ovu nimalo laskavu titulu dobili drugu godinu zaredom.

Osim One Directiona, u ovoj su se kategoriji natjecali i Muse, Mumford & Sons, Alt-J, Justin Bieber Ed Sheeran.

U kategoriji negativca godine osim Stylesa bili su: Skrillex, Psy, Fred Macpherson, Azealia Banks i David Cameron. Prošle je godine tu titulu dobio Justin Bieber.

Harry Styles
je uoči dodjele komentirao kako bi volio osvojiti tu nagradu: 'Morate znati primiti i udarce! Ali mislim da nisam napravio ništa loše. To će biti zabavno.'

Mladi britanski glazbenik Jake Bugg iskritizirao je bend početkom ovoga mjeseca rekavši kako One Direction se ne može uopće smatrati bendom.

'Iskreno, ne znam zašto ih itko smatra bendom. Oni su tu samo zato što dobro izgledaju. U glazbenom smislu mislim da nemaju pojma. Ali vidjet ćemo još. Najružniji među njima je vjerojatno i najbolji pjevač', nije birao riječi Bugg.

Inače, najveći su slavljenici na ovogodišnjoj dodjeli NME nagrada bili Florence Welch, Rolling Stones i Biffy Clyro.

Ceremoniju dodjele NME nagrada 2013 u Londonu vodio je Russell Kane. Popis nagrađenih pogledajte OVDJE.