OKO ZA DETALJE

Omiljene naušnice Jennifer Lopez svaki outfit čine puno skupljim nego što jest

10.02.2022 u 13:11

Bionic
Reading

Jennifer Lopez po pitanju modnih izbora doista ne zna za greške, a svako je njezino pojavljivanje u javnosti osmišljeno do najsitnijih detalja

Atraktivna J.Lo itekako je svjesna moći modnih detalja pa svaki svoj look uvijek nadogradi dobrom frizurom, odličnim make upom, statement torbicama, ali i pomno odabranim nakitom.

Jennifer je velika ljubiteljica naušnica, a najdraže su joj one u obliku ringova, koje su s vremenom postale njezin zaštitni znak te ih rado i često uklapa u svoja neponovljiva modna izdanja.

Premda je i ona bila na meti zbog svojih kićenih modnih izdanja, nikad nije odustala od svojeg najdražeg nakita.

  • +14
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uvijek u korak s trendovima, no vjerna svom stilu, Jennifer obožava efektne okrugle naušnice i ponosna je vlasnica impresivne kolekcije. Bez obzira je li na crvenom tepihu i plijeni poglede u nekom glamuroznom izdanju ili je u šetnji s blizancima Emme i Maxom ili svojim dečkom Benom Affleckom, J.Lo nikad ne izlazi bez savršene frizure, diskretnog make upa i - zlatnih naušnica.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Kako joj to uspijeva: Jennifer Lopez samo niže genijalne stajlinge jedan za drugim

Pogledaj galeriju

Naušnice su bez sumnje jedan od najvažnijih komada nakita i svakom će stajlingu dati dodatnu dozu luksuza.

Stilisti se slažu da će npr. par naušnica bezvremenskog stila i načinjenih od visokokvalitetnog materijala (u što spadaju i omiljeni zlatni ringovi J.Lo) svaki look uljepšati i učiniti ga modernijim i posebnijim.

Elegantni zlatni obruči zrače onom prepoznatljivom holivudskom elegancijom, a tko to bolje zna nositi od J.Lo.

Ako vam se sviđa takav nakit, nećete pogriješiti ako ga npr. kombinirate s oversized džemperom od finog pletiva i trendi trapericama, zavodljivim kombinezonom ili pak crnom dolčevitom i elegantnom suknjom midaksi duljine koja prati figuru.

Savjet: ako imate mogućnosti, radije investirajte u kvalitetnije varijante od npr. bijelog, žutog ili ružičastog zlata ili srebra i dobit ćete divne komade nakita koje ćete moći kombinirati s bilo kojom odjećom u svom ormaru.