na crvenom tepihu

Odvažna kreacija: Britanska glumica privukla pažnju haljinom koju ćete na prvi pogled obožavati ili mrziti

07.06.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Na dodjeli BAFTA nagrada, koja se ovog vikenda održala u Londonu, okupila su se brojna poznata i važna lica iz filmske industrije, a posebna pažnja, kao i uvijek, pridavala se odabiru modnih kombinacija. Stajling koji je zasigurno privukao najviše pažnje na crvenom tepihu bila je dramatična crno-ružičasta haljina koju je nosila glumica Billie Piper

Na crvenom tepihu u britanskoj prijestolnici povodom dodjele BAFTA nagrada, Billie Pipper privukla je poglede doista upečatljivom haljinom.

Crno-ružičasta kreacija djelo je modne kuće Moschino te najavljuje modni povratak popularnih 'sako haljina' koje su savršena alternativa moćnom, 'girl boss' stajlingu. Ovim modelom vječna mala crna haljina dobila je doista poseban izgled te se odmaknula od klasičnog kroja.

  • +3
Billie Piper Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Polovicu haljine prekrivale su crne šljokice, a kratki i uski model savršeno je isticao glumičinu figuru. No, ono što je ovu haljinu doista izdvajalo bila je velika ružičasta mašna, koja je s jedne strane tvorila veliki puf rukav, a s druge strane na boku mašnu čiji krajevi su se dramatično vukli po podu.

Modnu kombinaciju Billie je upotpunila klasičnim crnim salonkama, a za stajling 38-godišnje glumice, koji je bio zaokružen valovitom kosom svezanom u visoki rep, bila je zaslužna stilistica Rebecca Corbin-Murray. Zvijezda, koja je bila nominirana za ulogu u filmu 'I Hate Suzie' nosila je i malu clutch torbicu te svjetlucavu ogrlicu.