DAN ZA PAMĆENJE

Odlično raspoložena Sharon Stone francusko je odlikovanje proslavila u tri modne kombinacije

17.07.2021 u 21:06

Bionic
Reading

Glumica Sharone Stone u petak je primila najviše francusko umjetničko odlikovanje 'Commander of the Order of Arts and Letters', a kasnije je na gala večeri zabljesnula u tri različite modne kombinacije

The amfAR gala jedno je od najuspješnijih dobrotvornih događaja u svijetu, čije su ulaznice najtraženija roba tijekom Filmskog festivala u Cannesu.

Sastoji se ekskluzivne večere, aukcije, više glazbenih nastupa i modne revije, a 63-godišnja Sharone Stone je za gotovo svaki dio večeri imala drugu modnu kombinaciju.

Na crvenom tepihu događaja Stone se pojavila u dugoj lila haljini s ukriženim svjetlucavim naramenicama i detaljima od lila perja od struka naniže, koju je upotpunila velikim naušnicama cvjetnog motiva.

Odlično raspoložena Stone ponosno je pozirala s 21-godišnjim sinom Roanom, kojega je dobila s bivšim suprugom, američkim novinarom Philom Bronsteinom (70).

Ovogodišnja manifestacija The amfAR, koja podržava istraživanje AIDS-a, održana je na otvorenom u vili Eilenroc.

Sharone je istaknuta osoba ovog događaja još od devedesetih godina i smrti njenog dragog prijatelja i učitelja glume Roya Londona, a ove je godine bila u ulozi voditeljice.

Tijekom večeri holivudska ikona je odijenula još dvije modne kombinacije – svečanu crnu svjetlucavu večernju haljinu za izlazak na modnu pistu modne revije i bijelu bluzu u kombinaciji s prozirnom midi suknjom i crvenim štiklama.

  • +10
Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: ALFONSOCATALANO / SGP / Profimedia

Raspoložena glumica je uz vođenje pronašla vremena i za druženje sa slavnim kolegama, poput Orlanda Blooma.

Stone je u petak, prije dobrotvorne gala večere, u sklopou 74. filmskog festivala u Cannesu dobila najviše francusko umjetničko odlikovanje, a primajući medalju 'Commandeur des Arts et Lettres' nije mogla sakriti emocije oa je pustila suzu.

Odlikovanje joj je dodijelio direktor Canneskog festivala Thierry Fremaux, a primila ga je u elegantnom ružičastom odijelu s hlačama i tamnoplavoj bluzi.

Čestitao joj je glumac i dugogodišnji prijatelj Bill Murray (70), kojega je Stone poljubila u obraz.

Francuski orden Ordre des Arts et des Lettres uspostavio je 2. svibnja 1957. godine ministar kulture André Malraux, a njegov dopunski status Ordre national du Mérite potvrdio je 1963. godine predsjednik Charles de Gaulle.

Svrha mu je priznavanje značajnih doprinosa umjetnosti i književnosti ili njihovom širenju.