KAKVA DIVA!

Odjenula je dvije oskudne haljine u istoj večeri i sve oborila s nogu

28.04.2017 u 15:06

Bionic
Reading

Jennifer Lopez poznata je po svojim oblinama i izazovnim kreacijama kojima otkriva isklesano tijelo. Na dodjeli nagrada Billboard Latin Music dala si je još više truda i gotovo sve pokazala u dvije haljine

Četrdesetsedmogodišnja američka latino diva dobila je i nagradu za umjetnicu godine te otpjevala novu pjesmu, ali sve je to palo u drugi plan kada se prošetala u dvjema oskudnim haljinama.

Crna i srebrna kreacija bile su potpisom Julien Macdonald, a obje su jedva pokrivale intimne dijelove tijela pa se očekivano povela rasprava nosi li slavna J. Lo donje rublje.

Kao da nije dovoljno to što su duge haljine gotovo sve otkrivale jer su napravljene od mrežastog uzorka, Jennifer Lopez odlučila se i za opasno dubok dekolte. Zbog toga su se odmah svi prisjetili i prelijepe zelene Versaceove haljine s dubokim izrezom koju je pop diva nosila 2000. godine na dodjeli Grammyja. Ta je haljina između ostalog ušla u povijest jer je toliko pretraživana na internetu da je Google pokrenuo tražilicu fotografija.

  • +4
Jennifer Lopez u dvije izazovne haljine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od davne 2000. J. Lo izgleda još bolje i godine kao da ne ostavljaju traga na njoj. No poput mnogih slavnih žena, i ona ulaže puno truda u svoj izgled, naporno vježba, a brza hrana i razne poslastice zabranjeno su joj voće. I uz najnaporniji dnevni raspored stiže se zdravo hraniti jer uza se nosi grickalice od voća i povrća.

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Ima nekoliko trenera na raspolaganju, ovisno o tome je li primjerice u Los Angelesu ili New Yorku pa si onda i može dopustiti ovako laskave kreacije.