SIGURNO PALI

Odjenite ovo i sigurno ćete mu biti seksi

21.08.2013 u 09:06

  • +5

U ovom njemu izgledate seksi

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Hewitt /Jason Webber /Tom Meinelt / Splash News

Bionic
Reading

Pitate se što odjenuti da biste bili primijećeni i da biste izazvali pozornost muškaraca. Otkrivamo u kojim će se odjevnim predmetima za vama okretati glave

Do sada ste već razvili svoj modni stil i u njega odlično uklapate nove trendove, stoga ćete vjerojatno dobiti frendičine pohvale, no muškarcima se miksanje stilova i uzoraka ne mora nužno sviđati. Ukoliko želite biti viđeni i primijećeni u muškom društvu, otkrivamo vam s kojim ćete odjevnim predmetima igrati na sigurno. Iako su muškarci različiti i imaju drugačiji ukus, neki odjevni predmeti sigurno će im upasti u oko. A evo čime ćete im zagolicati maštu.

Mini suknja Izumljena je 1960. godine i za nju sigurno znamo da je muškarci vole. Jednostavno su ludi za ženskim nogama, a što ih više pokažete, to bolje. Pogotovo nećete pogriješiti ako se odlučite za usku mini suknju koja naglašava struk i bokove. No pazite da ne prijeđete granicu jer je mala razlika između privlačnog i vulgarnog. Ako naglašavate noge, pokrijte dekolte ili ga bar nemojte previše isticati.

Razgolićena ramena Haljine na jedno rame, topići s ogoljenim ramenima, haljina rezana iznad grudi - muškarci naprosto vole vidjeti otkrivena ženska ramena. Ovo je jednostavan način na koji biti seksi i ne riskirati vulgarnost.


Skinny jeans Uske traperice koje naglašavaju noge ne samo da su odlične za kombiniranje, već će svakako biti razlog zbog kojeg će se za vama okretati glave. Naglašavaju obline, ali ne otkrivaju previše, a dosta toga ostavljaju mašti. Ako ih kombinirate u pomalo rokerskom stilu, nećete pogriješiti jer daju snažan izgled. Ženu također čine samopouzdanom i samostalnom, što fascinira muškarce. Popriličan broj njih voli vidjeti ženu odjevenu u traperice i običan t-shirt, jer ta kombinacija izgleda prirodno i kao da se nije previše trudila.

Visoke pete Ovdje nema iznenađenja - žene u visokim petama jednostavno su seksi i, ako pitate muškarce, hodajući afrodizijak. Pete izdužuju noge, popravljaju držanje, u njima izgledate više, elegantnije i seksi.

Odjeća za vježbanje Seksi ćete im izgledati i u odjeći za vježbanje, pogotovo u uskim hlačama za jogu. Muškarci povezuju žene i vježbanje s energijom, dobrim tijelom i seksi raspoloženjem.

Vruće hlače Vruće hlačice otkrivaju noge, a mušku pažnju dodatno će privući ako ih odjenete uz visoke pete.

Haljine uz tijelo Svaki odjevni predmet koji naglašava obline, posebno uske haljine, oduševit će muškarce. U njima izgledate seksi i ženstveno. Baggy haljine koje nemaju neki poseban oblik i ne laskaju figuri nisu baš na popisu najseksi ženskih odjevnih predmeta.

No najvažnije od svih pravila je da se u onome što nosite osjećate udobno, samopouzdano, čak i ako je riječ o najobičnijem outfitu. Ako se osjećate seksi i sretno, sigurni smo da ćete biti primijećeni.