SJEDI, PET!

Od tajanstvene djevojke na zagrebačkoj špici mnoge bi mogle učiti o modi

29.01.2021 u 14:29

Bionic
Reading

Sunčani dan u Zagrebu izmamio je u centar grada brojne građane, među kojima i uvijek odlično odjevene Zagrepčanke. Odavno su Hrvatice dokazale da modu imaju u malom prstu, no svako toliko na popularnoj špici istakne se jedna koja zasluženo odnese titulu street style kraljice. Ovog je puta našem fotografu zapela za oko lijepa brineta od koje bi mnogi mogli štošta naučiti o modi

Iako su kafići još uvijek, zatvoreni centar grada vrvio je atraktivnim Zagrepčankama koje su pažnju privlačile svojim zimskim stajlinzima pa je fotograf tportala imao pune ruke posla. Ipak,najveću pažnju privukla je lijepa brineta koju je fotograf uhvatio na putu do Cvjetnog trga ili popularno zvane zagrebačke špice.

U moru odlično odjevenih Hrvatica tajanstvena djevojka istaknula se u pomno osmišljenom stajlingu dostojnom svjetskih modnih metropola poput Pariza i Milana. Zagrepčanka je vješto objedinila nekoliko aktualnih trendova i modnih klasika koji zajedno tvore stajling za čistu peticu. Barem ako se nas pita.

Nasmijana brineta dobro je upućena u aktualna modna događanja te je svjesna činjenice da skinny modeli traperica polako odlaze u zaborav te ih zamjenjuju opušteniji modeli širokih nogavica. Stoga je neizostavni pleteni pulover u sivoj boji s popularnim uzorkom pletenice uskladila s trenutno najpoželjnijim modelom traperica.

Crop modeli traperica koji otkrivaju gležnjeve pomalo su zeznuti za kombiniranje, no to lijepoj Zagrepčanki nije predstavljalo problem. Ona je svoje traperice uskladila s takozvanim slouchy čizmama zgužvanog izgleda koje se ovisno o stajlingu mogu spustiti ili podignuti, te je time stručno izbjegla modnu katastrofu.

  • +5
Ulična moda - @street.threadz by Matej Grgić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Cjelokupni stajling zaokružila je i elegantnim sivim vunenim šaširom, prepoznatljivom torbicom modne kuće Louis Vuitton i vječnim kaputom u boji devine dlake ispod čijih rukava se nazirala romantična bijela čipka. Toliko jednostavnosti i istovremeno originalnosti dugo nismo vidjeli na špici i stoga je naša ocjena za ovaj outfit - čista petica!

Zavirite u galeriju i pogledajte sve stajlinge koje je tportalov fotograf zabilježio svojim objektivom.