nisu razočarali

Od Kate Middleton, kraljice Letizie do unuke Grace Kelly: Ovo su najbolje odjeveni članovi kraljevskih obitelji u ovoj godini

22.12.2021 u 09:31

Bionic
Reading

Unatoč tome što je ova godina započela pandemijom i lockdownom brojni pripadnici kraljevskih obitelji, od Kate Middeleton, kraljice Maxime, Charlotte Casiragh pa do princa Williama, uspjeli su oduševiti, ali i iznenaditi modnim kombinacijama i predstaviti neke nove, poprilično uzbudljive trendove

Društvena događanja, gala zabave i okupljanja zaživjeli su tek u travnju ove godine, a pripadnici kraljevskih obitelji uspjeli su u tih osam mjeseci servirati doista niz sjajnih stajlinga i nadoknaditi sve ono čime smo bili zakinuti za vrijeme lockdowna. Neki modni izbori su bili poprilično uzbudljivi, poput prvog pojavljivanja kraljice Maxime s tijarom nakon više od godinu dana, dok su drugi oduševili odmicanjem od mainstream tradicije, poput Kate Middleton u nevjerojatnoj zlatnoj haljini na premijeri novog Bondovog filma 'Za smrt nema vremena'.

Na listi najbolje odjevenih kraljevskih ličnosti francuskog Vanity Faira našla su se dobro poznata imena, poput lady Amelie Windsor pa do princeze Marije-Olympije od Grčke, no pojavljuju se i nova imane, poput šestogodišnje princeze Gabrielle od Monaka, koja je nosila Diorovu mini torbicu. I dok je monegaška kraljevska obitelj, koju predstavljaju Beatrice Borromeo i Charlotte Casiraghi, uvijek besprijekorno elegantna, isto vrijedi i za Windsore, pa tako Sophie, grofica od Wessexa ne prestaje dokazivati ​​svoju modnu moć. Uživajte u pregledu omiljenih i najboljih stajlinga kojima su nas pripadnici kraljevskih obitelji počastili ove godine.

Kate Middleton

'Djevojka u zlatnoj haljini' – tako je Daily Mail nazvao epski stajling vojvotkinje od Cambridgea s kojim se pojavila na crvenom tepihu na dugo očekivanoj premijeri filma 'Za smrt nema vremena'. Jednoglasno hvaljena, haljina dizajnerice Jenny Packham izazvala je oduševljenje, a mnogi su je povezali i usporedili sa sličnom srebrnom haljinom koju je nosila princeza Diana na premijeri također Bondovog filma 'Pogled na ubojstvo.'

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Meghan Markle

Za posjet osnovnoj školi u rujnu, vojvotkinja od Sussexa posegnula je za poslovnim lookom paprene cijene. Uz hlače od kašmira tamno crvene boje i predimenzionirani kaputić gotovo iste nijanse, koje potpisuje luksuzna talijanska modna kuća Loro Piana, specijalizirana za pletiva i luksuzne komade o najfinije vune i kašmira, nosila je i salonke Manola Blahnika i Cartierov sat. U stajlingu od 48.000 kuna koji je začinila dijamantnim nakitom vrijednim skoro 2.5 milijuna kuna, Meghan je djeci iz državne osnovne škole čitala ulomke iz slikovnici The Bench koju je sama napisala, a mnogi su njezin stajling usporedili s modnom kombinacijom bivše prve dame Amerike, Michelle Obame na inauguraciji Joea Bidena.

Charlotte Casiraghi

Unuka princeze Grace od Monaka svakako je naslijedila bakin smisao za modu. Povodom Dana državnosti Monaka stigla je odjevena u prošivenu Chanel haljinu zlatne boje. Ovakav modni izbor nije iznenađujuć obzirom da je ona ujedno i ambasadorica te francuske modne kuće.

Nizozemska kraljica Maxima

Nakon dvanaestomjesečne pauze, tijara se u travnu ove godine veličanstveno vratila u kraljevsku garderobu zahvaljujući vrlo elegantnoj nizozemskoj kraljici Maximi. Prilikom državnog posjeta Njemačkoj nosila je tijaru Stuart koju prati intrigantna povijest – prvo je pripadala dinastiji Orange prije nego li je završila u engleskoj kraljevskoj obitelji.

Flora Ogilvy

Unuka princeze Alexandre od Kenta udala se za Timothyja Vesterberga, a pažnju privukla odabirom vjenčanice. Iznimno elegantna prva rođakinja Elizabete II odlučila se za klasičnu vjenčanicu od čipke koju je dizajnirao Philippe Lepley, a za tu priliku je nosila i obiteljsku Ogilvy tijaru.

Sophie od Wessexa

Jedna od najotmjenijih članica kraljevske obitelji, grofica od Wessexa nije prestala impresionirati svojim večernjim odjevnim kombinacijama tijekom cijele godine. Njezin najzapaženiji izgled u posljednje vrijeme svakako je duga plava haljina koju je nosila na večeri Rifles Awards u Londonu.

Princ William

Princ Willima rijetko dolazi u centra pažnje svojim stajlinzima, a to je posve neopravdano, složili su se mnogi ove godine. 39-godišnji prijestolonasljednik ove godine pokazao je svoje modne vještine super chic stajlingom: smaragdnozelenim baršunastim sakoom koji je nosio na njegovoj prvoj dodjeli nagrada Earthshot. Nedugo nakon toga značajno je porasla prodaja ovakvih sakoa.

Gabrielle od Monaka

Šestogodišnja princeza Gabriella dospjela je na naslovnice početkom ove godine kada se pojavila na obiteljskom događaju s dječjom verzijom torbice Lady Dior, dokazujući da ide stopama njegove bake, Grace Kelly.

Elizabeta II

Elegantna kao i uvijek, kraljica je izgledala posebno sofisticirano u ružičastoj haljini cvijetnog printa kada se ovog ljeta susrela s američkim predsjednikom Joe Bidenom i prvom damom Jill Biden na summitu G20.

Švedska princeza Sofia

Bivša TV voditeljica i model, švedska princeza Sofia pokazala je pravi skandinavski glamur u cvjetnoj Etro haljini, koju je odjenula za krštenje svog najmlađeg sina, princa Juliana. Chic izgled u bijelom podsjećao je na tradicionalnu švedsku nošnju, a poseban detalj bila je odgovarajuća traka na glavi.

Viktorija od Švedske

Jednako chic za krštenje svog nećaka bila je i švedska princeza Viktorija zajedno sa svojom obitelji. Njezina kći, princeza Estelle, izgledala je posebno slatko u blijedoružičastoj haljini koja se sjajno slagala s maminim cvjetnim stajlingom.

Španjolska kraljica Letizia

Kraljica Letizia često je nazivana 'Kate Middleton s kontinenta' zbog svog glamuroznog izgleda i besprijekornog modnog stila. Često poseže za odjećom iz high street dućana poput Zare i Manga, a ono što odjene u pravili se rasproda brzinom svjetlosti. Na ovoj listi nosi kožnu haljinu s remenom s potpisom Other Stories, skandinavskog brenda i sestrinske tvrtke H&M-a.

Danska princeza Mary

Princeza Mary od Danske poznata je po svom besprijekornom stilu. Dokazala je to ovim stajlingom za koji je prekrojila zelenu H&M-ovu haljinu cvjetnog printa u suknju te je odjenula u kombinaciji s dekoltiranim crnim topom i odgovarajućim štiklama.

Camilla Parker-Bowles

Vojvotkinja od Cornwalla poznata je po svom konzervativnom pristupu odjeći. Upravo zbog toga mnogima je za oko zapeo njezin stajling na premijeri Bondovog filma 'Za smrt nema vremena' za koju je odjenula plavu šljokičastu haljinu Brucea Oldfielda.

Beatrice od Yorka

Od Roksande do Vampire's Wife, princeza Beatrice oduvijek je nosila najotmjenije dizajnerske komade. Posebno u sjećanju ostaje Gucci look za vjenčanje njezine prijateljice, princeze Nine od Grčke , nekoliko mjeseci nakon rođenja njezine prve kćeri Sienne. Detalj svjetlucave mašne u struku doista je upečatljiv.

Moza bint Nasser

Proslavljena diljem svijeta zbog svoje neprolazne ljepote, šeika Moza bint Nasser oduševljava vrlo jednostavnim, gotovo skromnim stajlinzima. Njezin look u snažnoj plavoj boji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Kate Middleton

Vojvotkinja od Cambridgea iza sebe ima godinu iznimnog stila, zbog čega je dva puta na ovoj listi. Prekrasnu maksi haljinu sa smaragdnim šljokicama koju je dizajnirala Jenny Packham nemoguće je zanemariti. Istu kreaciju Kate je nosila prilikom turneje po Pakistanu 2019.

Lady Amelia Windsor

Elegantna kao i uvijek, Lady Amelia Windsor ove godine na crvenom tepihu servirala je prekasne stajlinge, a posebno se ističe onaj na dodjeli British Fashion Awardsa. Strastvena zagovornica klimatskih promjena i zelene mode, ono što propovijeda provela je u praksi u recikliranoj haljini Sabine Bilenko, izrađenoj od starih komada tila.

Maria-Olimpya od Grčke

Jednako fantastična na dodjeli British Fashion Awards bila je i grčka princeza Maria-Olympia također je imala 'zeleni' izgled. Haljina prekrivena šljokicama i s perjem na rubu bila je iznajmljen na My Wardrobe HQ-a, a dizajn potpisuje Attico.

Beatrice Borromeo

Fantastični trio s monegaškog dvora: Beatrice Borromeo, princeza Alexandra od Hannovera i Tatiana Santo Domingo. Prva posebno oduševljava svojim Dior stajlingom inspiriranim Grace Kelly.

MODNA RECIKLAŽA

Monokromatski ružičasti stajling kraljici Letiziji savršeno pristaje

Pogledaj galeriju