OŽILJAK ILI SJENA?

Obožavatelji uvjereni da je Kylie Jenner povećala grudi

15.05.2017 u 19:33

Bionic
Reading

Njeni obožavatelji pitaju se kad će Kylie Jenner priznati da je povećala grudi, no plastični kirurzi koji su pogledali fotografiju što je pokrenula diskusiju smatraju kako je 'ožiljak' od operacije zapravo optička varka

Kylie Jenner prije desetak godina bila je obična mlada djevojka s dosta novca i relativno slavnom obitelji. Ovih dana manekenka više ne izgleda kao nekad. Mnogi njenu promjenu pripisuju plastičnoj kirurgiji.

💖

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kako je za časopis Flaunt nedavno snimila niz fotografija na temu Barbike, Kylie Jenner kao platinasta plavuša u sićušnom kupaćem kostimu izazvala je diskusiju o tome je li starleta dala povećati grudi ili ne. Mnogi su skrenuli pažnju na crtu koja se proteže po cijeloj dužini njenih grudi, pa su počela nagađanja kako se radi o ožiljku od operacije.

Stručnjaci u području plastične kirurgije, doktor David Shafer i Norman Rowe smatraju kako je moguće da je Kylie Jenner prije dala povećati grudi, no da je navodni ožiljak zapravo optička varka.

'U stotinama implantacija grudi nikad nisam vidio tako očit ožiljak. Ako dobro pogledate fotografiju, vidite tu istu liniju kako se nastavlja niz njen bok. Meni se čini da je u pitanju igra svjetla i sjene ili Photoshop', rekao je doktor Shafer.

life in plastic it's fantastic 😛

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

S druge strane, oba kirurga smatraju kako je vrlo vjerojatno da je manekenka u prošlosti dala povećati grudi.

YouTube Autor: YouTube