Gal gadot

Obara s nogu: Lijepa superjunakinja izgleda kao milijun dolara

14.11.2017 u 10:09

Bionic
Reading

Nakon londonske premijere filma 'Liga pravde' glumica Gal Gadot stigla je u Los Angeles te je pokazala sve čari svoje egzotične ljepote. Lijepa glumica koja se proslavila ulogom najpoznatije superjunakinje 'Wonder Woman' odabrala je veličanstvenu zlatnu haljinu u kojoj je izgledala kao milijun dolara

Izraelska glumica Gal Gadot pridružila se filmskim kolegama Jasonu Momoau, Henryju Cavillu, Ezri Milleru, Rayu Fisheru i Benu Afflecku na losanđeleskoj premijeri novog kinospektakla 'Liga pravde', u kojem pet superjunaka pokušava spasiti svijet od neprijatelja.

Unatoč oštroj konkurenciji, zahvaljujući glumicama Amber HeardConnie Nielsen, koje su izgledale senzacionalno u dugačkim toaletama, svu je pažnju ukrala prekrasna Gal Gadot.

Izraelska ljepotica visoka 178 centimetara ostavljala je bez daha u senzacionalnoj zlatnoj haljini s potpisom modne kuće Altuzarra. Maksi haljina bez rukava, koja se sastoji od izvezenog zlatnog gornjeg dijela s asimetričnim dekolteom i metalik suknje, odlično se sljubljuje s glumičinom zavidnom figurom na kojoj je marljivo radila nakon što je nedavno rodila drugo dijete.

  • +19
Gal Gadot na premijeri filma 'Liga pravde' u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna crnka pokazala je i svoje duge noge zahvaljujući dubokom prorezu na haljini koji seže sve do vrha bedra, a cjelokupan stajling upotpunila je odmjerenim detaljima koji se slažu s upečatljivom kreacijom - jednostavnim crnim sandalama na petu, zlatnim prstenjem Jennifer Fisher i neutralnim make up-om.