U CRNOM OD GLAVE DO PETE

Obara ljepotom: Helena Matić još jednom je pokazala čime je zavela našeg vratara Dominika Livakovića

13.11.2019 u 14:08

Bionic
Reading

Zagrepčanka Helena Matić, javnosti poznatija kao djevojka našeg reprezentativca Dominika Livakovića sinonim je zgodne mlade žene koja zbog profinjenog stila rijetko prolazi ispod radara

Kada se sinoć pojavila na velikoj proslavi frizerskog salona Ruža, čiji je vjerni član već neko vrijeme, mnoge je ostavila bez teksta. Helena Matić u crnom odijelu ukrala je svu pažnju te joj s pravom dajemo titulu jedne od najbolje odjevenih djevojaka naših nogometaša.

Ova studentica industrijskog dizajna, svoj smisao za lijepo prikazala je i kroz jučerašnji stajling. Odjenula je Zarine crne hlače s iznimno širokim nogavicama, te klasičan sako s dvorednim kopčanjem nalik poznatim Balmainovim sakoima. Ispod je kombinirala crnu bluzu, a stajling je podigla bordo torbicom luksuznog brenda Yves Saint Laurent koju je zakopčala u struku.

Svoj adut, dugu smeđu kosu raspustila je u blagim valovima, te make up-om naglasila oči i usta, uz decentan nakit. Helena inače njeguje ženstven i nenametljiv stil odijevanja, prateći pritom aktualne trendove koje jako dobro zna uklopiti svom stilu.

Stasitog Zadranina Dominika Livakovića, Helena je upoznala prije nešto više od dvije i pol godine, preko zajedničkog prijatelja. Iz prvotnog prijateljstva razvila se ljubav, te je danas najglasnija podrška s tribina Dinamovom golmanu, koji je svoje znanje pokazao i u bojama reprezentacije.

  • +3
Ruža 20 godina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo