'TONIGHT I'M GETTING OVER YOU'

O čemu Carly Rae pjeva u novoj pjesmi?

27.02.2013 u 16:07

Bionic
Reading

Kanadska pjevačica osvojila je svijet svojim lepršavim pjesmama, a nedavno je snimila spot za pjesmu 'Tonight I'm Getting Over You' u kojoj pjeva o trubulentnoj vezi u kojoj je bila

Simpatična 27-godišnja pjevačica, koja se proslavila pjesmom Call Me Maybe nominiranoj i za Grammy, nije željela otkriti identitet bivšeg dečka iz te pjesme.

'Najbolje je da on ne zna da je pjesma o njemu', kroz smijeh kaže Carly Rae Jepsen koju je otkrio sunarodnjak Justin Bieber.

'Većina nas je bila u takvoj vezi. Barem ja jesam, kad ste stalno u nekakvim previranjima. Malo je dobro, a onda opet katastrofa. Ipak, najbolje je za sve smoći snage i otići. Kao svi glazbenici, i ja volim pisati pjesme i o takvim, manje lijepim iskustvima', rekla je Carly Rae koja je trenutačno u vezi s glazbenikom Matthewom Komom.

U jednom je intervjuu pjevačica ispričala da je svoj prateći bend u jednom trenutku plaćala u hrani jer su slabo zarađivali.

'Prije dvije godine moj život je bio sasvim drukčiji. Prateći bend i ja smo putovali Kanadom u malom kombiju, a oskudijevali smo u svemu. Plaćala sam ih u hrani jer im nisam mogla isplatiti honorare. To je moj isti prateći bend s kojim danas nastupam na stadionima. Sve se promijenilo', kaže pjevačica koja je krajem prošle godine objavila album