NAGRADNJAČA

Nuxe vas nagrađuje

13.05.2013 u 08:38

Bionic
Reading

Naše lice prvi je dio tijela koji zamjetimo na drugoj osobi. Ono je ujedno i dio tijela u koji najviše ulažemo - koristeći make-up kako bismo naglasili njegovu ljepotu, a prikrili nedostatke te često investirajući u kvalitetnije proizvode za njegu lica ne bismo li očuvali njegovu mladost i ljepotu. No, to se nažalost često ne odnosi i na njegu kože tijela. Tijelo je ono na čemu uglavnom štedimo, birajući jeftinije proizvode za njegu ili čak zanemarujući njegu kože tijela.

No, jeste li znali da koža tijela ima površinu od čak 2,5 m2? Njega toliko velike površine umjetnim proizvodima omogućava još veće taloženje teškorazgradivih umjetnih sastojaka u organizmu od kože lica.Upravo iz tog razloga, ne bismo si smjeli dopustiti da kožu njegujemo ičim drugim osim prirodom.

Proizvodi za oblikovanje tijela poput krema i seruma protiv celulita upijaju se u kožu izuzetno brzo te dubinski prodiru u tijelo, stoga je izuzetno važno da su što prirodniji kako bi i njihova razgradnja u tijelu bila što brža, jednostavnija i zdravija za organizam.

NUXE BODY stručnjaci za oblikovanje tijela, djeluju protiv mrskog celulita ujutro i navečer te učvršćuju i hrane kožu tijela, a što je najvažnije, sve to čine uz koktel sastojaka iz srca biljaka udruženih za najbolje rezultate.

NUXE BODY Serum za oblikovanje tijela znanstvena je inovacija među proizvodima za oblikovanje tijela koja pruža trostruko djelovanje na smanjenje uskladištenog masnog tkiva.

Već nakon nanošenja, optički korektivni pigmenti trenutno zaglađuju površinu kože. Polifenoli kakaa i prirodni kofein aktiviraju oslobađanje uskladištene masnoće, dok ekstrakt biljke Yacon usporava nakupljanje i skladištenje masnoća. Mikroalge stimuliraju mehanizme zaslužne za izgaranje masnoća, a brazilska mimoza te ekstrakt žutog ražinca oblikuju struk, bokove i bedra.

Tportal.hr vam poklanja jedan Nuxe Body Serum!

Nagradu je osvojila Ileana Radojević.

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.