SEKSI ŠTIVO

Novi vrući ulomak iz erotskog hit romana 'Tvoja'

25.08.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Strastven i opsesivan odnos protagonista Eve i Gideona koji je opčinio čitatelje diljem svijeta nastavlja se u još uzbudljivijem nastavku 'Tvoja'

U trećem romanu serijala, odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine.

Serijal Crossfire američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada , a kod nas ga je objavila nakladnička kuća Znanje. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman serijala Pred tobom objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala U tebi se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

Ulomak iz knjige 'Tvoja', trećeg nastavka serijala Crossfire
Nasmiješila sam se i otvorila oči te ga ugledala kako poput strijele žuri ravno prema meni. Odmah sam se napalila na njega, usta su mi se napunila slinom dok sam ga proždirala pogledom u tamnoj majici i trapericama, kose začešljane unatrag od lica od čije ljepote zastaje
dah. Nitko ga u ovom izdanju ne bi mogao povezati s Gideonom Crossom, međunarodnim magnatom. Ovaj je tip izgledao mlađe i grublje, a od drugih se razlikovao samo po svojoj nevjerojatnoj seksipilnosti. Oblizala sam usne trepereći od iščekivanja, naslanjajući se
na tipa iza sebe i besramno trljajući guzu o njegove zaljuljane kukove.

Gideon je stisnuo šake, agresivna i grabežljiva držanja. Nije usporio dok mi se približavao, a tijelo mu je bilo u putanji na kojoj će se izravno sudariti s mojim. Okrenula sam se i zakoračila prema njemu, zaletjela se u njega. Tijela su nam se sudarila, rukama sam mu obgrlila ramena i povukla mu glavu prema dolje tako da sam mu mogla zaposjesti usta u vlažnom, pohlepnom poljupcu.

Zarežavši, Gideon mi dlanom obuhvati stražnjicu i povuče me uvis prema sebi, odigavši mi stopala s poda. Grubo mi je gnječio usnice divljom žestinom svoje strasti, jezikom mi je ispunio usta snaž nim, dubokim uronima koji su me upozorili na silovite nijanse njegove
požude.

Roman 'Tvoja' treći je dio hit serijala Crossfire

Tip s kojim sam plesala prišao mi je s leđa, s rukama u mojoj kosi i usnama na mojoj lopatici.
Gideon se odmaknuo unatrag, s veličanstvenom maskom gnjeva na licu.

'Gubi se.'
Pogledala sam tipa i slegnula ramenima. 'Hvala za ples.'
'Nema na čemu, ljepotice.'
Primio se za kukove cure koja je prolazila pokraj njega i udaljio se.
'Anđele.' Gideon me pritisne na ogledalo i gurne mi bedro između nogu.
'Zločesta si.'
Trljala sam se o njega, besramno i željno, zadahtavši na dodir trapera na mojim napaljenim preponama.
'Samo zbog tebe.'

Zgrabio me za golu stražnjicu ispod haljine, a zubima mi zahvatio ušnu školjku, tako da su me srebrne viseće naušnice okrznule po vratu. Teško je disao, u grudima mu je vibriralo nešto poput tihe grmljavine. Fantastično je mirisao i moje je tijelo reagiralo, naučeno povezivati njegov miris s divljim, vatrenim užitkom. Plesali smo, zajedno se istezali, tijela su nam se gibala kao da između nas nema odjeće. Glazba je treštala oko nas, kroz nas, a njegovo se fantastično tijelo očaravajuće ljuljalo u ritmu. Već smo i prije plesali zajedno, klasične plesove, ali nikada ovo. Ovaj znojni, prljavi ples. To me iznenadilo, uzbudilo, čak sam se još više zaljubila.

Gideon me promatrao ispod napola spuštenih vjeđa, zavodio me svojom potrebom i nesputanim pokretima. Izgubila sam se u njemu, omotala se oko njega, noktima grebla po njemu da ga privučem bliže.

Mijesio mi je grudi kroz tanku tkaninu crne pripijene haljine. Ušiveni push­up nije mu predstavljao prepreku. Prstima mi je gladio, a potom i povukao stvrdnuti vrh bradavice.
Stenjala sam, a glava mi je pala unatrag na ogledalo. Okruživali su nas deseci ljudi, ali nisam marila za to. Trebale su mi samo njegove ruke na meni, njegovo tijelo uz moje, njegov dah na mojoj koži.
'Želiš me', promuklo je rekao, 'upravo ovdje.'
Zadrhtala sam na tu pomisao. 'Napravio bi to?'

Tportal i izdavačke kuća Znanje poklanjaju vam primjerke romana 'Tvoja', trećeg nastavka hit serijala Crossfire.