SVI GA ŽELE

Novi viralni hit: Ova nijansa ruža doista pristaje svakom tonu kože

09.09.2021 u 18:03

Bionic
Reading

Popularna društvena mreža TikTok odavno više nije samo mjesto gdje možete pogledati bezbrojne bizarne plesne izazove ili smiješne videe, već privlači i brojne korisnice iz modnog i beauty područja

Potraga za idealnim ružem nikad nije jednostavna obzirom na nikad bogatiju ponudu na tržištu.

No zahvaljujući TikToku, ne moramo više puno eksperimentirati jer postoji nijansa koja doista pristaje svima, što dokazuju i brojni videi oduševljenih korisnica ove društvene mreže.

Dakle, ako i vas vječito muči izbor nijanse ruža koja će savršeno komplimentirati vašem tenu, TikTok ima svog novog favorita!

Riječ je o ružu u divnoj nijansi bobičastog voća, a ta boja divno pristaje kako svijetlim tipovima kože tako i onima maslinastog tona.

Ruž poznatog brenda Clinique Black Honey izazvao je apsolutnu uzbunu na TikToku. S oznakom #BlackHoney, na ovoj se društvenoj mreži može pronaći nevjerojatnih 13,9 milijuna videozapisa koji se isključivo odnose na ovaj kozmetički proizvod. A da ruž doista laska svima - bez obzira na njihov tip ili boju kože, pa dokazuju i brojni video koje su postavile oduševljene korisnice.

@geographyj

I had to put y’all on this lip color, it evens out your lip tone too ##makeupreview ##blackhoney ##brown ##indian ##desi ##lipstick ##lipstick

♬ original sound - Jewlz

Zbog čega je ovaj proizvod izazvao takav hype? Ruž se naime bazira na posebnoj formuli, ima prozirne pigmente koji se stapaju s prirodnom bojom usana i time se stvara ton koji je individualan za svaku osobu. Budući da je boja vrlo suptilna, Black Honey ruž za usne također je idealan za svakodnevnu uporabu. No, može se nositi i preko drugog ruža kako bi usne bile dodatno naglašene.

Osim toga, ovaj ruž ima vrlo mekanu i baršunastu teksturu i ostavlja nježnu kožu usana mekima i podatnima. Usput, zahvaljujući hidratantnoj formuli, zaštićene su od isušivanja. Ne čudi nas što je ovaj beauty ljepotan trenutno rasprodan no dobra je vijest kako postoji i alternativa u obliku balzama za usne iste nijanse Black Honey.