ONLINE VJEŽBAONICA

Novi projekt Marija Mlinarića: Ovoga puta u glavnoj ulozi našli su se oni najmlađi, a evo što im je omiljeni trener pripremio

18.09.2020 u 13:14

Bionic
Reading

Omiljeni trener u Hrvatskoj, Mario Mlinarić, postao je ambasador Hrvatskog školskog sportskog saveza, pa je s njima u suradnji osmislio i novi projekt 'Online vježbaonicu', a u kojem će poznati magistar kineziologije voditi treninge za djecu

Mario Mlinarić, zajedno s Hrvatskim školskim sportskim savezom, priprema pravu 'zdravu poslasticu' i to, na radost svih roditelja, za njihove najmlađe. Riječ je o projektu 'Online vježbaonicu', a čiji je cijl osvijestiti djecu o važnosti kretanja, potaknuti sportski duh i ojačati imunitet u vrijeme pandemije, kako bi zdrav život postao navika od malih nogu.

U dogovoru s Hrvatskim školskim sportskim savezom, osmislio je program baziran na specifičnim vježbama koje se izvode vlastitim tijelom. Vježbe su namijenjene svim dobnim skupinama i mogu se izvoditi svugdje i uvijek. Svaki trening je posebno osmišljen, modificiran i prilagođen, a uz Mlinarića u treninzima sudjeluju i dvije mlade sportašice - Karla Čovran i Nika DiGiusto.

  • +4
Mario Mlinarić Izvor: Promo fotografije / Autor: MM Trening Team

U doba pandemijskih mjera, koje su zahvatile sva polja života, promijenile način održavanja nastave i sportskih aktivnosti, mogućnost praćenja online programa za vježbanje postala je nužna. Program treninga moći će se pratiti na Facebook stranici Mario Mlinarić te na web stranici Hrvatskog školskog sportskog saveza od 21. rujna.