SUSRET U PARIZU

Novi modni okršaj najpoznatijih prvih dama: Brigitte Macron niti ovoga puta nije imala šanse pokraj Melanije Trump

10.11.2018 u 15:23

Bionic
Reading

Da su neke druge dvije dame bile u pitanju, bio bi to tek subotnji zajednički ručak, no kada je riječ o dvjema prvim damama, Melaniji Trump i Brigitte Macron, onda je sve samo ne običan susret. Njih dvije pri svakom susretu trude modno nadmašiti jedna drugu, no gospođi Macron još uvijek nije uspjelo da zasjeni 17 godina mlađu Melaniju Trump

Susret najvećih svjetskih moćnika u Parizu, pa čak i izjave koje je Donald Trump dao na račun Emmanuela Macrona, pali su u drugi plan kada su se ispred Elizejske palače susrele jedna 48-godišnjakinja s 65-godišnjakinjom i srdačno se pozdravile. Naravno, i ovoga je puta riječ o susretu Melanije Trump i Brigitte Macron, koji se itekako iščekivao ponajviše zbog njihovih modnih dvoboja.

  • +24
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obje su dame, unatoč padu temperatura koji je zadesio francuski glavni grad, odlučile za kraće dužine suknji i gole noge. Melania Trump odabrala je crnu kaput-haljinu dužine do ispod koljena, s laganim prorezom u sredini i s potpisom Bottega Venete. Dojam tankog struka dodatno je pojačan stegnutim remenom, a noge je dodatno izdužila parom cipela sa stiletto potpeticama omiljenog francuskog dizajnera Christiana Louboutina.

Ipak, temperature su učinile svoje, pa je Melania Trump barem ruke zaštitila parom crnih kožnih rukavica, dok je kosu podigla od vrata i stavila decentne dijamante naušnice.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

S druge strane Brigitte Macron niti ovoga puta nije previše improvizirala, odlučivši se i ovoga puta za plavi kompletić s potpisom Louis Vuittona, a u istoj boji bile su joj i salonke. Možda bi, da se poigrala s frizurom, a ne je uobičajeno raspustila i uvila prema unutra, i mogla parirati Melaniji Trump, no, to joj niti ovoga puta nije uspjelo.