Sheriff&Cherry

Nova kolekcija domaćeg brenda naočala kojeg nose i svjetske zvijezde

11.03.2016 u 13:57

  • +25

Sheriff&Cherry

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nakon što su prošle jeseni predstavljeni na pariškom modnom tjednu, modeli naočala iz Sheriff&Cherry kolekcije za proljeće i ljeto 2016. odmah su svojim inovativnim te unaprijeđenim dizajnom i oblicima izazvali pozornost domaće i svjetske modne javnosti.

Moto najnovije Sheriff&Cherry kolekcije, u potpunosti ručno proizvedene u talijanskoj tvornici duge i bogate tradicije, a koja uz unesene inovacije i oplemenjen dizajn u sebi i dalje sadrži najvažnije karakteristike branda, jest 'futuristic retro boat life'.

Dizajner Mauro Massarotto, koji stoji iza ovog svjetski poznatog brenda kojeg obožavaju i nose najveće zvijezde današnjice među kojima i Rihanna, Keira Knightly i Frank Ocean, i ovog je puta visoko postavio ljestvicu u kvaliteti te posebnu pažnju posvetio načinu proizvodnje, obliku okvira, detaljima.

Zahvaljujući takvom pristupu Sheriff&Cherry modele iz ove proljetno-ljetne kolekcije odlikuje upotreba najfinijeg Mazzuchelli acetata, vrhunska zlatna galvanizacija kao i i besprijekorna upotreba nehrđajućeg čelika od kojega su u cijelosti izrađeni neki od modela iz kolekcije. Upravo su ovi detalji uspjeli već prepoznatljivu Sheriff&Cherry estetsku podići na novu razinu kvalitete i dizajna.

'Više me od svega zanima inovacija, manje tradicija', ukratko je opisao najnoviju kolekciju osnivač brenda Sheriff&Cherry i dizajner Mauro Massarotto.

Modeli iz najnovije Sheriff&Cherry kolekcije, osim na poznatim svjetskim adresama poput Barneysa, Coletta, Liberty London, Lane Crawford, Restira, dostupni su i u web trgovini, zagrebačkom Sheriff&Cherry Showroomu (Franje Račkoga 11) i splitskoj Optici M.