TAYLOR MOMSEN

Nova karijera zvijezde 'Tračerice'

14.07.2013 u 10:37

Bionic
Reading

Taylor Momsen glumila je pet godina Jenny Humphrey u teen seriji 'Tračerica', a potom se posvetila glazbenoj karijeri sa svojim hard rock/neo grunge bendom The Pretty Reckless

Plavokosa pjevačica i glumica koja je poznata i po svojim kontroverznim izjavama i oskudnoj odjeći, nedavno je potpisala ugovor s jednom od najpoznatijih svjestskih modnih agenecija Next Modeling Management za koju rade i showbizzericeAlexa Chung, Ellie Goulding, Jessica Alba i Lana Del Rey

Devetnaestogodišnja Taylor nije bez iskustva u ovom poslu – već se pojavila u kampanjama za modnu liniju Material Girl koju su pokrenule Madonna i njezina kći Lourdes Leon, a bila je i zaštitno lice parfema Parlez-Moi d'Amour slavnog Johna Galliana.

Inače, njezin bend The Pretty Reckless nakon odlično prihvaćenog albuma iz 2010. 'Light Me Up' od strane kritičara i publike, do kraja će ove godine objaviti novi uradak pod nazivom 'Going to Hell'. Bend koji osim frontmenice Taylor čine i Ben Phillips, Jamie Perkins i Mark Damon, prodao je dosad 250 tisuća primjeraka prvog albuma, a nastupili su i s Guns N'Roses, Evanescence i Marilynom Mansonom.

'Odrastala sam uz rock. Moj tata ima ogromnu kolekciju ploča: Beatles, Zeppelin, Who, Pink Floyd, AC/DC, Soundgarden, Nirvana... Upijala sam tu glazbu i znala sam da je to moj put', rekla je jednom prilikom Taylor Momsen.