S ANTI-AGE EFEKTOM

Nova frizura Eve Longorije iznenadila je mnoge i izazvala brojne komentare

10.01.2024 u 09:47

  • +5

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Araya Doheny / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i producentica Eva Longoria na događaju pod nazivom La Cena Los Angeles, koji slavi filmske i televizijske kreativce u Hollywoodu latino podrijetla, izazvala je pravu pomutnju svojim osvježenim lookom

Zgodna brineta godinama je vjerna svojoj dugoj blistavoj smeđoj kosi, najčešće pomno isfeniraj ili stiliziranoj u meke uvojke, no ovaj je put bila u središtu pozornosti zahvaljujući cool frizuri.

Tamnokosa ljepotica meksičkih korijena odlučila se za trendi shag varijantu, odnosno slojevito ošišanu poludugu kosu koju je oblikovala u sitne kovrčice, s dodatkom modernih šiški, što se pokazalo fantastičnim potezom.

Oživljavanje mode 60-ih i 70-ih, osim razbarušenih i buntovnih frizura, vraća cool stajlinge, one koji podrazumijevaju vedre boje, upečatljive uzorke, brušenu kožu, resice, platforme...

Evina wet look frizura, nadahnuta prepoznatljivom kosom Micka Jaggera, odlično je istaknula njezine pravilne crte lica te ju je pomladila. Upravo je njezin chic imidž savršen primjer toga koliko dobro pogođena frizura podiže cjelokupan stajling, a lijepa brineta ga je istaknula i prekrasnom asimetričnom haljinom s jednim rukavom i vrlo visokim prorezom, uparivši je sa ženstvenim sandalama.

Za njezin look 'krivac' je omiljeni joj frizer Dimitris Giannetos, a nova frizura omiljene 'kućanice' svima se svidjela.

'Mislila sam da je Sandra Bullock', 'Sjajna frizura', 'Eva je prelijepa žena', 'Jako mi se sviđa', 'Wow', samo su se redali komplimenti na račun njezinog novog imidža koji u trenu skida godine s lica.