NITKO NEMA TAKAV TRBUH

Njezino tijelo u bikiniju izaziva čistu zavist

11.08.2016 u 13:22

Bionic
Reading

Jedna je od najtraženijih manekenki, ali za razliku od mnogih slavnih ljepotica Doutzen Kroes ima nevjerojatne trbušne mišiće koji se toliko ističu da izgledaju nestvarno

Tridesetjednogodišnja ljepotica i mama dvoje djece poput ostalih najbolje plaćenih manekenki vježba baš svaki dan, ali njezin isklesan i ravan trbuh izgleda nestvarno.

Bivša Viktorijina anđelica objavila je fotografiju na Instagramu u mikro bikiniju koji otkriva nevjerojatno fit tijelo. No vrlo brzo misterij je otkriven jer se prije toga može vidjeti kako i na odmoru ova nizozemska ljepotica neumorno radi na svome izgledu.

We make it work everywhere ???? #workout

Fotografiju objavljuje Doutzen Kroes (@doutzen)


Uz tu je fotografiju napisala kako se uvijek može pronaći vrijeme za vježbu, a uz takve mišiće na trbuhu nitko ne sumnja da se ona ne drži toga pravila. U intervjuu u Graziji otkrila je da se uz vježbanje kreće kada god može. Dok je primjerice u rodnom Amsterdamu, svakamo ide biciklom.

Priznaje da nije bilo lako vratiti se u formu nakon drugog porođaja prošle godine, ali kako to njezin posao zahtijeva, nije imala previše izbora. Kod kuće je odmah započela s pilatesom jer se samo četiri mjeseca nakon porođaja prošetala u oskudnom donjem rublju kao Victorijina anđelica.


Doutzen je trenutačno na obiteljskom odmoru s djecom i suprugom DJ-jem Sunnery Jamesom na Ibizi, a vjenčali su se prije šest godina.

Just fooling around?? don't you want to know what the picture looks like ????

Fotografiju objavljuje Doutzen Kroes (@doutzen)