FASHION GURU

Nives Ivanišević u ovom stajlingu bi bez problema mogla sjesti u traktor

  • 22.02.2018 u 14:26

  • Bionic
    Reading

    Lijepa voditeljica Nives Ivanišević pozirala je u studiju Narodnog radija, a njezinim se stajlingom pozabavio naš dežurni modni kritičar. Nives je lijepa i zgodna, ali ipak bi morala malo poraditi na outfitima, poručio joj je Fashion Guru

    Čini se da je Goran Ivanišević u novoj životnoj suputnici pronašao i stilskog dvojnika.

    Kada usporediš njegovu bivšu i sadašnju suprugu, a neminovno je da ih se uspoređuje, vidimo da imaju potpuno različit smisao za modu.

    Ok, to se i može očekivati jer se bivša gospođa Ivanišević ipak odijeva bolje nego nova gospođa Ivanišević. No to se, opet, da očekivati jer se bavila modelingom i manekenstvom.

    Nažalost, ne možemo reći da Nives zaokuplja pažnju nekim ludim stajlingom, ali kada je vidiš u badiću, onda joj je sve oprošteno. Jako je zgodna, ima super figuru, lijepu kosu… Samo da malo poradi na tim svojim outfitima.

    • +4
    Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

    U ovom stajlingu bi bez problema mogla, osim na posao na Narodni radio, sjesti u traktor, naravno ne u ovim čizmama, već u adekvatnim gumenim…

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.