FRAN DRESCHER

Nitko joj ne bi dao 65: Slavna 'Dadilja' plijenila elegancijom u bijelom

30.04.2023 u 11:35

Bionic
Reading

Tradicionalna gala večera za dopisnike iz Bijele kuće i ove je godine okupila brojne poznata lica iz svijeta politike i showbiznisa, a među njima pronašla se i legendarna ‘Dadilja’

Domaćim gledateljima najpoznatija po ulozi dadilje Fran Fine u kultnom sitcomu iz 90-ih, danas 65- godišnja Fran Drescher plijenila je posebnu pozornost u Washingtonu.

Fran Drescher Izvor: Profimedia / Autor: Nikhinson Julia/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na crvenom tepihu gala večere, organizirane u čast dopisnika iz Bijele Kuće, zvijezda ‘Dadilje’ prodefilirala je u elegantnom, bijelom odijelu stvorenom od hlača lepršavih nogavica i sakoa na dvoredno kopčanje. Njega je stilizirala svjetlucavom, sivom torbicom clutch i cipelama u špic identične boje, dok je voluminoznu frizuru oplemenila parom raskošnih, visećih naušnica.

Po uzoru na Kate Middleton ili glumačku kolegicu Cate Blanchett, Fran Drescher ni sama ne može odoljeti modnom recikliranju, a navedeno je potvrdila nošenjem spomenutog odijela u Washingtonu.  

Posljednji put u njemu se pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada Američkog filmskog instituta, održane u lipnju prošle godine, uz bok legendarnoj 'Ženi vrač' - glumici Jane Seymour. 

  • +6
Fran Drescher i Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: BROADIMAGE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA