ZNA RACHEL WEISZ

Niste oduševljeni kratkim frizurama? Ovo je savršena anti-age frizura za zrelije dame

17.04.2023 u 11:04

  • +4

Rachel Weisz

Izvor: Profimedia / Autor: MPP / Starface / Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa britanska glumica Rachel Weisz uvijek briljira kad se radi o nekoj svečanoj prigodi, pa je bila zvijezda događanja pod nazivom Canneseries International Festival u Cannesu

Oskarovka, kojoj bi rijetko tko dao 53 godine, koliko ima, za ovu je prigodu odabrala efektnu večernju haljinu bez naramenica.

Upečatljiva kreacija tamnoplave boje, ukrašena svjetlucavim kamenčićima, pokazala se punim pogotkom te je istaknula vitak struk lijepe glumice.

Statement haljinu spojila je s trendi sandalama platformama od brušene crne kože.

  • +4
Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Look bez greške upotpunila je fantastičnom frizurom koja briše godine. Riječ je o varijanti boba, koji godinama ne silazi s ljestvica najpopularnijih stilova, a odličan je izbor i za sve 50 plus dame.

Ako niste ljubiteljica duge kose, a ni kratkih frizura, nešto dulji, long bob uvijek je dobrodošlo rješenje, osobito ako je, kao kod Rachel, stiliziran u blage valove pri krajevima kako bi se postigao veći volumen.

Zgodna brineta, koja sa suprugom Danielom Craigom ima petogodišnju kćerkicu, zaokružila je ovo glamurozno modno izdanje istaknuvši oči jedva vidljivim make upom.