HALIT ERGENC:

'Nismo nikoga željeli povrijediti, ljubav je bila jača'

22.09.2010 u 11:10

Bionic
Reading

Privlačnost koju su glumci serije '1001 noć' osjetili na snimanju bila je fatalna i zauvijek je izmijenila njihove te živote njihovih bivših partnera

Baš poput Šeherezade i Onura u popularnoj seriji, koja ruši ljestvice gledanosti u Hrvatskoj, i 28-godišnja glumica Bergizar Korel te 40-godišnji Halit Ergenc morali su se izboriti za svoju ljubav jer je njihova veza na samom početku nailazila na prepreke i neodobravanje tradicionalne turske javnosti, donosi Story

Naime, Bergizar je bila pred udajom za mladog baletana i plesača u usponu, Tana Sagturka, dok je Halit bio oženjen lijepom glumicom Gizem Sojsalli. Međutim, na snimanju '1001 noći' ubrzo su shvatili da ih veže puno više od prijateljstva te da se ne mogu boriti sa snažnim emocijama.

'Nitko nije bezgrešan, a osjećajima se ne može gospodariti. Nije nam bilo nimalo lako. Mediji su nas razapinjali, a javnost osuđivala, jer je tursko društvo i danas konzervativno. Snimanje sapunice s Halitom za mene je bilo neponovljivo iskustvo koje je samo učvrstilo našu ljubav', objasnila je Šeherezada.

Zbog fatalne ljubavi koju je osjetio prema Bergizar, markantni Halit napustio je suprugu Gizem nakon osam mjeseci braka, a procjenjuje se da ga je razvod stajao čak 150 tisuća dolara.

'Takve se stvari jednostavno dogode. Shvatite da pokraj sebe imate osobu koja je stvorena upravo za vas. Ljubav je bila jača. Nismo nikoga željeli povrijediti', izjavio je tada Halit.

Gizem je bivšeg supruga prvi put vidjela u restoranu, kad joj je konobar donio njegovu poruku da je želi upoznati, a za vrijeme njihovog kratkog braka tragičan je događaj potresao njegovu obitelj: njegova 23-godišnja nećakinja Melis počinila je samoubojstvo, nakon čega se Halit povukao u sebe, nespreman na očinsku ulogu, pa je supruzi savjetovao pobačaj.

'Udaljio se od mene zbog obiteljske tragedije. Nisam ga uspjela izvući iz depresije, a on je morao uništiti nešto, u ovom slučaju naš brak, da bi spasio sebe', rekla je Gizem.

No Halit se izliječio uz pomoć Bergizar te su uspjeli zajedničkim snagama savladati prepreke koje je život stavio pred njih. Kruna njihove ljubavi bilo je rođenje sinčića Alija u veljači ove godine.