SEKSI IZDANJE

Nina Badrić zavodi u crvenoj mini haljini, a fanovi poručuju: 'Ženo, ti si sve mlađa i mlađa'

10.03.2022 u 11:03

Bionic
Reading

Set Nininih fotografija iz kade u pripijenoj mini crvenoj haljini naprosto su oduševile brojne obožavatelje. Komplimenti na račun dobrog izgleda samo se redaju

Nina Badrić odlučila je uljepšati dan svojim pratiteljima na Instagramu, a broji 397 tisuća pratitelja iz regije i svijeta.

Najnovije fotografije na kojima pozira u minijaturnoj crvenoj haljini, u kojoj je njezin seksepil došao do punog izražaja, nikome nisu promaknule. Haljina fantastičnog kroja s asimetričnim izrezom na jednom ramenu i blještave salonke sjajno su se uklopile s glamuroznom šminkom.

Za Ninin je make up već nekoliko mjeseci zadužen mladi vizažist Marko Tolić, zbog čijih trikova kistom mnogi slavnoj pjevačici pripisuju komplimente da izgleda sve mlađe i mlađe.

‘Izgledaš fenomenalno’, ‘Ženo, ti si sve mlađa i mlađa’, ‘Lijepa žena’, ‘Divna i elegantna’, samo su neki od komentara ispod objava koje su užarile društvene mreže.

Osim što je redovita u teretani i brine se o svome tijelu, Nina odnedavno ističe da pije kolagen kako bi njezina koža lica ostala što elastičnija i mladolika, osim toga tako čuva čvrstu kosu i nokte.

‘Disciplina je tajna mog dobrog izgleda. Pogotovo nakon nekih godina na čovjeku se vidi na koji način živi. Zdrava prehrana, što više prirode, vježbanja, san, mir, dobri ljudi oko mene i najbolje kreme na svijetu. A sve ostalo pripisujem stanju duha. Optimizam me nikada nije napustio’, rekla je nedavno Badrić u velikom intervjuu za tportal.

  • +11
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Antonio Balic / CROPIX