JOŠ JEDAN PROMAŠAJ

Nikako da nauči modnu lekciju: Sofia Vergara odijeva se poput tinejdžerice, a ne najplaćenije televizijske zvijezde

14.12.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Sofia Vergara možda je jedna od najljepših i najplaćenijih žena u Hollywoodu, ali kada je moda u pitanju, rijetko briljira. Unatoč odličnim honorarima, atraktivna Kolumbijka, koja je zahvaljujući ulozi temperamentne Glorije u seriji 'Moderna obitelj' postala najplaćenija televizijska glumica, Vergara odbija potražiti pomoć stilista te niže modne promašaje

Najplaćenija televizijska glumica današnjice Sofia Vergara redovito plijeni svojim latinoameričkim izgledom, zbog kojeg se nebrojeno puta našla na listama najljepših žena svijeta, no kada je moda u pitanju, lijepoj glumici teško polazi od ruke oduševiti modne kritičare.

Prirodno bujne obline i figuru pješčanog sata zvijezda 'Moderne obitelji' često voli naglasiti pripijenim odjevnim komadima, a svojim izborom cipela gotovo svaki put uspijeva uprskati stvoreni stajling.

Iako se često nalazi na meti modnih kritičara, Sofiju Vergaru, po svemu sudeći, kritike na vlastiti račun previše ne diraju. Paparazzi su lijepu glumicu zapazili dok je šopingirala poznatom avenijom na Beverly Hillsu, a prvo što se da primijetiti je njen odabir stajlinga.

  • +7
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svaki outfit koji lijepa Kolumbijka odabere uvijek je na isti kalup. Za crveni tepih redovito bira uske, dekoltirane haljine, a za svakodnevne prilike traperice, najbezvezniju majicu koju pronađe u ormaru i omražene štikle s debelim potplatom. I ovog puta svjedoci smo ovog nimalo laskavog odabira koji bismo očekivali vidjeti na tinejdžerici koja se još traži, ali ne i na najplaćenijoj glumici za kojom uzdišu i muškarci i žene.

Kao da kombinacija prekratke pletene veste i sandala sama po sebi nije dovoljno upitna, Sofia je i ovog puta 'nataknula' platforme. Cipele s platformom odavno su izašle iz mode, a zamijenile su ih kitten i block pete te one neobičnih oblika i dizajna, no slavna glumica se, čini se, nikako ne može odreći vrtoglavih potpetica i platformi koje, nažalost, uprskaju svaki njezin potencijalno dobar stajling.