NI NAKON 4 GODINE

Nikada nećemo saznati od čega je umrla

26.11.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon što su izašli detalji oko smrti glumice u kojima se tvrdi da je ubijena otrovom za štakore, oglasila se i njezina majka Sharon Murphy u otvorenom pismu za javnost

Nakon što je biološki otac glumice Angelo Bertolotti rekao kako sumnja da je otrov za štakore uzrok smrti kćeri Brittany, sada se oglasila i majka koja sve te tvrdnje ocjenjuje suludima.


Frustrirana glasinama da joj je kćer ubijena otrovom za glodavce, Sharon Murphy poslala je otvoreno pismo za javnost koji je objavio je The Hollywood Reporter. U pismu tvrdi da su sve sumnje potpuno sulude!

'Zar ne mislite da se ti rezultati ne bi vidjeli nakon obdukcije? Nikada nećemo saznati pravi razlog njezine smrti, no znamo da su istražitelji obavili sve testove i zaključili su da je Brittany umrla prirodnom smrću. Ona je sada anđeo na nebu. Bila je moje dijete, stajala sam iza nje dok je bila živa, moram i sada', piše shrvana majka te poručuje ocu glumice: 'Tvoje laži više se neće tolerirati!'

Brittany je preminula prije četiri godine, a njezino tijelo je pronašao suprug Simon Monjack u njihovoj vili u Hollywoodu koji je i sam preminuo pet mjeseci kasnije. U tadašnjem liječničkom izvještaju stoji kako je glumica umrla od upale pluća i anemije.