ANTONIJA MANDIĆ:

Nikad ne bih odjenula haljinu Nikoline Pišek

07.05.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Elokventna i simpatična voditeljica Antonija Mandić za modni savjet uvijek pita prijateljice ili pak nazove Nenada Korkuta, nikada ne bi odjenula neku haljinu iz privatne kolekcije Nikoline Pišek, a najviše novca izdvojila je za cipele

'Imam jako velik broj noge pa uvijek najviše platim cipele jer su uvijek rađene za mene', otkrila nam je voditeljica na otvaranju Clan Storea, novog modnog dućana koji u ponudi ima mnoge poznate svjetske brendove.

Sviđa joj se što je na jedno mjesto stigla odlična ponuda brendova zbog kojih se prije moralo ići van, iako za sebe kaže da je ziheraš kad je moda u pitanju. Njezino pravilo je da uvijek druge pita za savjet i u pravilu posluša.

Povjerila nam je da nikada ne bi odjenula haljinu iz ormara Nikoline Pišek.

'Njoj stoje famozno, a ja bih izgledala kao cirkus. Baby doll, čipkaste, seksi, kad ih vidim na njoj pomislim kako dobro stoje, a kad zamislim sebe u njima, umrem od smijeha', kaže Mandić.

Otkrila nam je i da je put do vitke linije bio težak, ali sada joj ne pada teško održavanje forme. Trenira tri puta tjedno, a svako jutro odradi jedan krug brzog hodanja po Jarunu. Nije si uskratila ni neke gurmanske užitke.

'Evo sinoć sam, recimo, bila u McDonaldsu i nisam jela pomfrit, ali sam pojela sendvič, čak i malo slatkog. Dok se krećeš, možeš normalno jesti. To je čista matematika, koliko uneseš, toliko moraš potrošiti. Naravno, treba ipak paziti na količinu. Mogu ja pojesti 20 ćevapa i tri lepinje, ali bih onda morala pješice do Našica i natrag', prokomentirala je Antonija.