VELIKI POVRATAK

Nikad iskrenija ispovijest Danijela Popovića

19.03.2014 u 09:32

Bionic
Reading

Na promociji novog albuma Danijela Popovića pojavile su mu se čak dvije od četiri zakonite supruge

Nakon više od deset godina glazbene šutnje, Danijel Popović izdao je novi album. To je njegov pokušaj da se vrati na vrh domaće estrade i dokaz da je, unatoč njegovim nedavnim medijskim ispovijestima, posložio i privatni život.


'Ne vodim nikakav težak život, dobro mi je, nisam socijalni slučaj, to su krivo interpretirali. Da bi moglo biti bolje, moglo bi. Sve ovisi o tome čime je čovjek zadovoljan. Upravo zato da se dignem kao feniks iz pepela, to je bio moj razlog. Morao sam utrošiti svoju osobnu snagu, svoju energiju, intelekt, potruditi se, pokazati da kada nešto želiš to i možeš. Gaže su samo za preživljavanje, koncerti su prava stvar, težim tome zato sam napravio CD', rekao je za Danijel Popović Ekskluziv Tabloid.

Ovim je obilježio i tri desetljeća na sceni koja se od vremena kada je žario i palio prilično promijenila. Promijenio se i on, pa se posljednjih godina više pričalo o njegovim privatnim dramama nego o glazbi.

'Nije nikada Daniel nikoga u životu udario, tukao niti slično. Kad vas netko namjerno hoće izazvati, na vama je da vidite koliko ste jaka osoba. Lako je poludjeti, to je najlakše, teško se zadržati teško se kontrolirati. Neću gledati u kameru, ali da kamera ima mogućnost poligrafa, znala bi da govorim istinu', dodao je.