VOLI SVE 'S POTPISOM'

Ni ona joj nije odoljela: Adriana Ćaleta-Car preko ramena stavila dizajnersku torbicu od 15 tisuća kuna

18.12.2021 u 22:53

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, gdje je poprilično aktivna i gdje je prati gotovo 75 tisuća ljudi, supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara objavila je novu fotografiju s njihovim malim nasljednikom Maurom, a pažnju je privukla skupocjena ljepotica koju je nosila

U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu supruga nogometaša Marseillea i hrvatskog nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, Adriana, fokus je stavila na svoju 'malu snježnu pahuljicu', njihovog sinčića Maura koji je rođen krajem kolovoza ove godine.

Malenog Maura uskladila je sa svojim bijelim stajlingom, a iako je fotografija crno-bijela, vidljivo je da dječačić na pletenom odijelcu ima kapuljaču sukrašenu krznenim dijelom.

Ona sama odjenula je bijelu rebrastu majicu s naglašenim ramenima, raspustila je svoju dugu bijelu kosu, kao i obično bila pomno našminkana, no jedan detalj ipak je privukao najviše pažnje.

  • +3
Adriana i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Riječ je o skupocjenoj dizajnerskoj torbici s potpisom Saint Laurenta, modelu Loulou Puffer, u bijeloj boji i koja je izrađena od buklea te ima dva zlatna lanca kao ručke, a zatvara se poput pisma torbice na magnet. Naravno, na sebi ima i poprilično istaknut logo YSL u prvom planu. Cijena tog modela je 1.950 eura (oko 14.600 kuna).