IZGLEDA ODLIČNO

Ni Melania Trump nije odoljela modnom hitu sezone za kojim luduju modne ovisnice

29.10.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Američki predsjednik i prva dama organizirali su u Bijeloj kući veliku zabavu povodom Noći vještica i na južnom travnjaku ugostili brojne maskirane mališane kojima su podijelili slatkiše i fotografirali se s njima. Iako je bila riječ o ležernom druženju s najmlađima, Melania Trump se nije odrekla svoje prepoznatljive elegancije, već je uskočila u visoke potpetice, a na njoj smo uočili i jedan trendi komad koji je i ove sezone najpoželjniji među svjetskim trendsetericama

Predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump ugostili su u Bijelu kuću brojne mališane iz Washingtona te djecu iz vojnih obitelji kako bi ih obradovali tradicionalnim darivanjem slatkišima povodom Noći vještica. Kako bi bila odjevena u skladu sa svojim suprugom koji se odlučio za klasično crno odijelo s košuljom i kravatom te dugački kaput, Melania je uskočila u elegantne crne lakirane salonke s potpisom dizajnera Manola Blahnika, čije cipele obožava i Meghan Markle.

  • +23
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Slovenka je uskladila cipele s efektnim dugim kaputom kariranog uzorka u kombinaciji žute i crne boje, a riječ je o kaputu s potpisom talijanske modne kuće Bottega Veneta. 48-godišnja prva dama izgledala je besprijekorno kao i uvijek, a kaput koji je odabrala za zabavu povodom nadolazeće Noći vještica i ove je sezone jedan od najpoželjnijih komada u ormaru brojnih zaljubljenica u modu.

Činjenica je da je karirani uzorak omiljeni jesenski uzorak koji dominira modnom scenom već neko vrijeme, a osim nezaobilaznih sakoa s ovim uzorkom, karirani kaput je vrlo brzo postao 'must have' komad u ormaru većine žena.

  • +18
Trend kariranih kaputa Izvor: Promo fotografije / Autor: promo