'MUST HAVE' KOMAD

Ni lijepa supruga Justina Biebera nije odoljela najpopularnijoj haljini sezone

26.03.2019 u 12:17

Bionic
Reading

U 80-ima smo ih povezivali s haljinama za djeveruše, a danas su satenske haljine doživjele preporod. Umjesto onih teških i monotonih, koje su najčešće bile sinonim za lošu maturalnu haljinu, nove verzije su lagane, prozračne, chic i neodoljivo seksi, a što je najvažnije - ovog proljeća bit će najtraženiji komad odjeće koji će preplaviti ulice. Trendi haljini nije odoljela ni slavna manekenka Hailey Baldwin

Supruga pop zvijezde Justina Biebera, manekenka Hailey Baldwin, nedavno je viđena ispred slastičarnice u Laguna Beachu u društvu svekrve Pattie Mallette. 22-godišnja manekenka na brzinu je iskočila iz auta po smrznuti jogurt, a onda je nastavila dalje svojim putem, no nije uspjela promaknuti paparazzima koji je prate u stopu.

Otkako je Bieberov otac na Instagramu uz fotografiju objavio opis 'biti otac', kojim je potaknuo nagađanja obožavatelja o tome kako slavni pjevač i manekenka očekuju prinovu, paparazzi slavnu ljepoticu ne ispuštaju iz vida ne bi li prvi slikali dokaze o trudnoći.

  • +19
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Baldwin im je i ovog puta dala povoda za sumnju. U nekoliko navrata slavna ljepotica se pridržavala za trbuh, baš kao što to rade mnoge trudnice, no ženstvena haljina od satena nije otkrila trudnički trbuščić, stoga nam ostaje samo nagađati. Lijepa manekenka odabrala je prekrasnu sivozelenu haljinu midi kroja od satena s potpisom brenda Deveaux, a cjelokupan stajling zaokružila je bijelim Adidasovim tenisicama, maslinastom jaknom i zlatnim ring naušnicama s potpisom Jennifer Fisher.

Satenske haljine trenutno slove za najtraženiji komad, o čemu svjedoče i profili vodećih trendseterica na Instagramu, kao i izvještaji popularnih web trgovina, a ukoliko još uvijek u svom ormaru nemate ovaj must have sezone, idealnu satensku haljinu potražite OVDJE.