ZVIJEZDA U NEW YORKU

Ni kiša ju ne može zaustaviti: Irina Shayk prošetala u najpoželjnijim komadima sezone

02.11.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Poznata ruska manekenka Irina Shayk posljednjih mjeseci postala je nezaobilazna pojava na gradskim ulicama New Yorka na kojima ponosno ističe svoju lakoću nošenja najpoželjnijih modnih komada sezone

Ni kišni uvjeti u Velikoj jabuci slavnu 34- godišnju Ruskinju nisu spriječili u provođenju kvalitetnog vremena na gradskim ulicama u društvu svoje trogodišnje mezimice Lee De Seine. Proteklog vikenda ponovno je zapela za oko dežurnim paparazzo fotografima, a poput prave modne profesionalke ponovno je dokazala da ništa ne prepušta slučaju kada je riječ o kreiranju trendovskih casual izdanja.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da itekako prati i uspješno prakticira aktualne trendove inspirirane modom 90-ih, Irina Shayk demonstrirala je pojavom u kombinaciji kojom je dominirao kožni model crnog kaputa čije različite verzije ove sezone slove za jedan od najpoželjnijih komada sezone.

S potpisom suvremenog mađarskog brenda Nanushka, spomenuti kaput Irina je istaknula bijelom majicom hoodie predimenzioniranog kroja, a za potrebnu dozu topline i zaštitu od kišnih kapi pobrinula se nošenjem crnih grilonki u paru s minijaturnim kožnim hlačicama i gumenim čizmama do koljena.

Izdanje inspirirano modnom estetikom 90-ih uspjela je dodatno naglasiti dodacima u znaku retro modela sunčanih naočala i ručne torbice ukrašene efektnim zebrastim uzorkom.

Poput Irine, torbicama s dodatkom ovog prepoznatljivog životinjskog uzorka posljednjih tjedana ne može odoljeti ni supruga Justina Biebera, čiji je omiljeni odabir postao model s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta ukrašen hit detaljem zlatnog lanca, a mi smo pronašli njihove jeftinije verzije s polica high street trgovina.