BEZ GREŠKE

Ni Kate Middleton nije odoljela najpoželjnijoj haljini sezone

09.11.2015 u 15:02

Bionic
Reading

Britanska kraljevska obitelj uz glavne političke čelnike obilježila je tradicionalni Festival of Remembrance u prelijepom Royal Albert Hallu, ali sve su oči još jednom bile uprte u elegantnu vojvotkinju od Cambridgea

Miljenica Britanaca opet se češće pojavljuje na raznim događanjima, nakon kraćeg rodiljnog dopusta i rođenja malene princeze Charlotte te se čini da joj majčinstvo godi budući da svaki put lijepo izgleda i sjaji.

Čipka je u trendu pa naše, ali i strane slavne ljepotice rado biraju haljine ili bluze od čipke za važna događanja. Dok su naše mnogobrojne slavne Hrvatice birale lijepe haljine od čipke na posljednja dva velika modna događanja, Cro a Porter i Fashion.hr, Kate Middleton također je pokazala da unatoč malenoj bebi i svim ostalim obavezama stiže pratiti trendove.

Elegantna crna haljina od čipke s potpisom je modnog dvojca Dolce & Gabbana, a izgleda kako se oduševila njihovim kreacijama jer je nedugo nosila njihovu haljinu od čipke u ljubičastoj boji.

Kao što je tada odabrala štikle u istoj nijansi od brušene kože, tako je i sada napravila uz crnu haljinu. Vjerojatno svjesna kako će opet biti u centru pažnje, držala se provjerenog pa se odlučila na svoju klasičnu frizuru i blagi make-up što je i priličilo svečanom događanju.

Haljine od čipke idealne su ako želite izgledati otmjeno i profinjeno za bilo koje važno događanje, a s crnom haljinom poput ove koju je odjenula Kate Middleton ne možete pogriješiti.