GORE NE MOŽE

Neviđen modni užas na dodjeli Grammyja

16.02.2016 u 11:08

  • +4

Modni gafovi na Grammyjima

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Dok su brojne zvijezde dale sve od sebe da bi izgledale savršeno na crvenom tepihu nagrada Grammy, nažalost, mnoge od njih neslavno su završile na listama najgore odjevenih

Uz brojne izazovne i seksi haljine koje su poharale crveni tepih sinoćnje dodjele Grammyja, neka modna riskiranja uzvanica definitivno se nisu isplatila.

U svom nastojanju da postigne seksi izgled r&b pjevačica Ciara otišla je predaleko. Po prirodi visoka, odabrala je krajnje otkrivajuću haljinu s potpisom Alexandera Vauthiera. Osim što joj je ona naglašavala duge noge, na jednak način otkrivala je poprsje zahvaljujući dubokom dekolteu koji su tanke naramenice jedva pridržavale.

Ako je Ciara otišla predaleko, onda je pjevačica Manika definitivno otišla još dalje. Iako nepoznata široj javnosti, svojim odabirom outfita potrudila se da itekako ostane zapamćena. Ova američka pjevačica odabrala je haljinu koja je pokazivala apsolutno sve atribute kojima raspolaže - prozirna, sa srebrnim detaljima smještenim na strateškim mjestima, u potpunosti je otkrivala stražnjicu pjevačice.

Za pomaknut i drukčiji izgled na crvenom tepihu koji nije uključivao pokazivanje gole kože odlučile su se pjevačica Janelle Monae i Dencia.

U crno-bijeloj haljini Jeana Paula Gaultiera, koju su pratili modni dodaci identičnih boja, Janelle je igranje na kartu posebnosti koštalo pozicioniranja na listama najgore odjevenih. Za jedinstven izgled odlučila se i pjevačica Dencia te se pojavila u roza kreaciji nalik pidžami s mnoštvom ukrasa.

Niz bizarnih haljina nalik kostimima kojih bi se ne tako davno posramila i Lady Gaga birale su pjevačice Jacqueline Van Bierk, Z LaLa i Joy Villa. Sve tri dame poznate su po svojoj učestaloj praksi pohođenja crvenih tepiha u neviđenim kreacijama koje rezultiraju pravom modnom katastrofom. Od njih ni ovaj put nisu odustale.

Nešto primjerenija, ali 'previše doslovna' haljina krasila je pjevačicu Dianu Gloster. Za dodjelu glazbenih nagrada Grammy Diana se pojavila u bijelo-crnoj kreaciji čiji je raskošan donji dio činio notni zapis.