BIJELO JE IN

Neodoljive i tako nosive: Ovo su najljepše haljine u omiljenoj ljetnoj boji

13.05.2023 u 19:26

Bionic
Reading

Haljine su jedan od najpopularnijih ljetnih komada, možda i zato što ne zahtijevaju gotovo nikakve dodatke. Ipak, svake godine svjedočimo novim trendovima

Ljeto 2023. obilježavaju heklane i traper haljine, a po pitanju printa i oblika predvode cvjetni motivi i bandeau modeli. No ne treba zanemariti ni najmodernije boje.

Prema viđenom, 2023. je godina barbiecorea, a ružičasta boja je apsolutni trend. Popularne su i haljine krem ​​ili pastelnih nijansi, no na modnom radaru mnogih zaljubljenica u modu pojavljuje se i posebna (ne)boja – bijela. Ovaj blistavi svijetli ton predstavlja lakoću i svježinu te je zbog toga savršen za tople ljetne dane.

Bijele ljetne haljine veliki su trend u 2023.

U ljeto 2023. neće samo mladenke odijevati bijele haljine, već i trendseterice koje vole svijetle boje. Kroj može biti romantičan i lepršav. Detalji kao što su puf rukavi, remeni za vezanje, heklana čipka, volani ili nabori čine bijelu haljinu još uzbudljivijim modnim komadom.

Kako kombinirati bijele haljine

Bijelom haljinom doista je nemoguće pogriješiti, a ljeti ju je lako kombinirati. Pletene torbe i sandale su najljepši izbor, ali super je i šešir, kao i sandale na vezanje. Ako zahladi, preko nje možete prebaciti traper jaknu ili sako.

  • +4
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo